Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας παρών στην Philoxenia
Πληροφορίες σε τουριστικά γραφεία και το ευρύ κοινό

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας παρών στην Philoxenia

Ήδη επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού της Τσεχίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διοργανώνεται από 29 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας θα […]

Ήδη επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού της Τσεχίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διοργανώνεται από<...> 29 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη. Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας θα εκπροσωπείται από την Travel Media Applications σε περίπτερο 24 τ.μ., όπου θα παρέχονται πληροφορίες σε τουριστικά γραφεία και το ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης και τα τουριστικά γραφεία, που ενδιαφέρονται για τον προορισμό, θα μπορούν από τον εκπρόσωπο του Οργανισμού, που θα βρίσκεται στο περίπτερο, να λαμβάνουν υλικό και πληροφορίες.
Στα πλαίσια της συνεργασίας του Οργανισμού με τις Τσέχικες Αερογραμμές (CSA) εκπρόσωπός τους θα βρίσκεται στο χώρο του περιπτέρου, με στόχο την γνωριμία με τους επισκέπτες. Τέλος, η παρουσία της Πρεσβείας της Τσεχικής Δημοκρατίας εγγυάται την ολοκληρωμένη και έγκυρη πληροφόρηση πάνω σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τα τουριστικά γραφεία ή το κοινό της έκθεσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024