Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠερισσότερες υπηρεσίες μεταφορών διαθέσιμες στους τουρίστες της Δυτικής Κίνας

Περισσότερες υπηρεσίες μεταφορών διαθέσιμες στους τουρίστες της Δυτικής Κίνας

Οι τουρίστες σε γραφικά μέρη της κεντρικής και δυτικής Κίνας θα μπορούν πλέον από αυτό το χρόνο να προωθηθούν στους προορισμούς με μεγαλύτερη ευκολίακαι άνεση, καθώς θα είναι διαθέσιμες περισσότερες […]

Οι τουρίστες σε γραφικά μέρη της κεντρικής και δυτικής Κίνας θα μπορούν πλέον από αυτό το χρόνο να προωθηθούν στους προορισμούς με μεγαλύτερη ευκολία<...>και άνεση, καθώς θα είναι διαθέσιμες περισσότερες πτήσεις τσάρτερ και περισσότερα τρένα, που θα εκτελούν δρομολόγια χωρίς στάσεις.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού της Κίνας, φέτος υπολογίζονται να είναι διαθέσιμες στο κοινό περισσότερες από 1.400 πτήσεις τσάρτερ και περίπου 620 δρομολόγια τρένων, χωρίς στάσεις.

Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος Τουρισμού της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang, κ. Li Guangjun, “η κίνηση αυτή θα προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στα γραφικά μέρη της χώρας, ενώ θα μειώσει τα έξοδα μεταφοράς τους”. Παράλληλα, πρόσθεσε “θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”.

Οι τοπικές κυβερνήσεις στην κεντρική και δυτική Κίνα, με αφορμή μάλιστα την προσεχή γιορτή `Spring Festival` ή `China`s lunar New Year` που πέφτει στις 29 Ιανουαρίου 2006 και διαρκεί μια εβδομάδα, ενθαρρύνουν τα ταξιδιωτικά γραφεία να κανονίζουν πτήσεις τσάρτερ και ειδικά τρένα για τους τουρίστες.

Σύμφωνα με στοιχεία του κράτους, ο αριθμός των ανθρώπων που εκτιμάται πως θα ταξιδέψουν με το σιδηρόδρομο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διακοπών, υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στα 144 εκατομμύρια, ενώ αυτών που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024