Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠλάνο ανάκαμψης της Νότιας Ταϊλάνδης παρουσίασε η Thai

Πλάνο ανάκαμψης της Νότιας Ταϊλάνδης παρουσίασε η Thai

Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας Thai, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χτες, παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου, το Πλάνο Ανάκαμψης της Νότιας Ταϊλάνδης, στοχεύοντας στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των τουριστών […]

Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας Thai, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χτες, παρουσίασε στους<...> εκπροσώπους του τύπου, το Πλάνο Ανάκαμψης της Νότιας Ταϊλάνδης, στοχεύοντας στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των τουριστών και στην τουριστική αναζωογόνηση των πληγέντων από τα πρόσφατα `τσουνάμι` περιοχών Πουκέ και Κράμπι.

Ακόμα, η Thai παρουσίασε και τη νέα καμπάνια `Happy Andaman 2005`, που σχεδιάστηκε για να αναζωογονήσει την τουριστική βιομηχανία της Νότια Ταϊλάνδης ως εξής:

  • Οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάζουν χωρίς επιβαρύνσεις τον προορισμό του ταξιδιού τους από τις πληγείσες περιοχές σε εναλλακτικούς προορισμούς, όπως Χουά Χιν, Τσα-αμ, Πατάγια, Ραγιόνγκ ή πολιτιστικές πόλεις.
  • Η Thai σε συνεργασία με τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού (ΤΑΤ) προσκαλούν εκπροσώπους των ΜΜΕ από το εξωτερικό να επισκεφθούν περιοχές του νότου μετά τα `τσουνάμι`. Η πρώτη αντιπροσωπεία έφθασε από την Κίνα στις 13 Ιανουαρίου.
  • Η Thai, διεξάγει μέσα στα αεροσκάφη της τυχερές κληρώσεις και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2005, θα κληρώσει συνολικά 20.000 εισιτήρια με τους τυχερούς να κερδίζουν ένα ακόμη εισιτήριο για Πουκέ ή Κράμπι.
  • Η διοίκηση της Thai ενέκρινε οικονομική βοήθεια 100 εκατ. Baht, για τις περιοχές του νότου, που επλήγησαν από τα `τσουνάμι`. Η οικονομική βοήθεια της Thai θα επικεντρωθεί στη μεταφορά τροφίμων, ρουχισμού, προμηθειών, ανθρωπιστικής και ιατρικής βοήθειας, ιατρικού προσωπικού, εθελοντών, τραυματιών, δημοσιογράφων κ.α. Επιπλέον, μέρος της οικονομικής βοήθειας θα διατεθεί για την ανάκαμψη τουριστικών περιοχών.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στις 13 Ιανουαρίου, αποστολή μελών της καταδυτικής λέσχης της Thai με επικεφαλής τον Dr. Damrongnavasawadi του Πανεπιστημίου Kasetsart, ταξίδεψε στις πληγείσες περιοχές της Νότιας Ταϊλάνδης και διενήργησε έρευνα στους κοραλλιογενείς ύφαλους του Κο Σουρίν και Πάνγκ-Να, για να διαπιστώσει την κατάσταση του βυθού μετά τα `τσουνάμι`, καθώς ο βυθός της περιοχής χρήζει ιδιαίτερου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, να τονιστεί ότι σε συνεργασία με τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού, η Thai θα συμμετάσχει σε σειρά τουριστικών εκθέσεων, προωθώντας και πάλι την τουριστική κίνηση προς το Πουκέ και την Νότια Ταϊλάνδη. Όσον αφορά στο Πουκέ, πρέπει να αναφερθεί ότι από τα 32.000 ξενοδοχειακά δωμάτια που διαθέτει, περισσότερα από 29.000 δεν σταμάτησαν ποτέ να λειτουργούν, ενώ για την περαιτέρω τουριστική ενίσχυση της περιοχής, έχει προγραμματιστεί να γυριστεί διαφημιστική ταινία, που θα προωθεί τις περιοχές της Θάλασσας του Aνταμαν και η οποία θα προβάλλεται κατά τη διάρκεια όλων των πτήσεων της Thai και των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιριών σε τουλάχιστον 2.442 αεροσκάφη που εκτελούν διεθνείς πτήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024