Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες200 τουριστικά γραφεία «σαμποτάρουν» την KLM

200 τουριστικά γραφεία «σαμποτάρουν» την KLM

Μια κίνηση αντίδρασης που ξεκίνησε από μερικά τουριστικά γραφεία, απέναντι στην απόφαση της αεροπορικής εταιρίας KLM για μείωση των προμηθειών, γιγαντώθηκε με αποτέλεσμα σήμερα περίπου 200 τουριστικά γραφεία να συνυπογράφουν […]

Μια κίνηση αντίδρασης που ξεκίνησε από μερικά τουριστικά γραφεία, απέναντι στην απόφαση της αεροπορικής εταιρίας KLM για μείωση των προμηθειών, γιγαντώθηκε<...> με αποτέλεσμα σήμερα περίπου 200 τουριστικά γραφεία να συνυπογράφουν την απόφαση τους να «σαμποτάρουν» τις πωλήσεις της KLM.

Συγκεκριμένα έχουν αποφασίσει να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τους πελάτες τους με στόχο να μην κόβουν πάνω από ένα εισιτήριο το 15ημερο για την KLM.

Το θέμα έχει πάρει ιδιαίτερη έκταση, αφού ανάμεσα στα γραφεία που έχουν υπογράψει την σχετική απόφαση διαμαρτυρίας βρίσκονται γνωστά ονόματα του χώρου.

Ο HATTA (Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας) έχει χαιρετίσει την πρωτοβουλία αυτή και έχει εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στα τουριστικά γραφεία, τα οποία εξ΄ αλλού είναι μέλη του, πολλά από αυτά μάλιστα με ενεργότατη δράση στο Σύνδεσμο. Ωστόσο, επισήμως αναμένεται να ληφθεί σχετική απόφαση λίαν συντόμως από την αντίστοιχη επιτροπή αερομεταφορών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο HATTA από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση της KLM να μειώσει τα ποσοστά των τουριστικών γραφείων αντέδρασε δυναμικά και επισήμανε στην KLM ότι η λανθασμένη πολιτική της μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχει και θα δημιουργήσει σοβαρές αντιδράσεις.

Στην προχθεσινή συνέλευση του ΠΕΤΑΓΑ (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών) αποφασίστηκε ότι υποστηρίζεται η πρωτοβουλία των Γραφείων και μάλιστα προτάθηκαν να ληφθούν ακόμα αυστηρότερα μέτρα απέναντι στην αεροπορική εταιρία ενώ ζητήθηκε να ανασταλεί κάθε διεκδίκησή της για μείωση των προμηθειών για δύο χρόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024