Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑισιόδοξα μηνύματα από την τουριστική εκδήλωση Travel Show του Λος Άντζελες

Αισιόδοξα μηνύματα από την τουριστική εκδήλωση Travel Show του Λος Άντζελες

Με μεγάλη επιτυχία και αισιόδοξα μηνύματα έκλεισε η τουριστική εκδήλωση Travel Show που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2002. Ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της ειδικής προβολής […]

Με μεγάλη επιτυχία και αισιόδοξα μηνύματα έκλεισε η τουριστική εκδήλωση Travel Show<.> που πραγματοποιήθηκε στο<...> Λος Άντζελες στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2002. Ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της ειδικής προβολής στις ΗΠΑ συμμετείχε ως χορηγός του Travel Show με σημαντικές καταχωρήσεις στους Los Angeles Times, οι οποίοι ήταν και οι διοργανωτές, αλλά και με περίπτερο στο οποίο είχαν προσκληθεί και οι επιτόπιοι Tour Operators που διαθέτουν προγράμματα για την Ελλάδα.

Η προσέλευση των εμπορικών επισκεπτών ταξιδιωτικών πρακτόρων, αλλά και επισκεπτών καταναλωτών ξεπέρασε τις προβλέψεις των διοργανωτών φθάνοντας τις 15.000. Το ελληνικό περίπτερο ήταν απλό στην διακόσμηση, ήταν από τα πλέον πολυσύχναστα και πάνω από 15.000 φυλλάδια για την τουριστική Ελλάδα διατέθηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα.

Από τις επαφές, τόσο με το εμπορικό, όσο και με το καταναλωτικό ταξιδιωτικό κοινό, τα συμπεράσματα είναι ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να στέκεται ψηλά στην εκτίμηση των αμερικανών σαν τουριστικός προορισμός και η ψυχαγωγία για ταξίδι επανέρχεται στους αμερικανούς, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Πατέλλης ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο για την διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ και ενημερώθηκε για την εντυπωσιακή παρουσία της Ελλάδος στο Travel Show.

Σε ότι αφορά τα οφέλη που προέκυψαν, σύμφωνα με δήλωση του ΕΟΤ, πέρα από αυτή καθεαυτή την συμμετοχή, υπήρξε πρόσθετη προβολή από τα ΜΜΕ, μέσα από τις συνεντεύξεις που παρεχώρησε από τον χώρο της έκθεσης ο κ. Ταμπάκης διευθυντής του ΕΟΤ στις ΗΠΑ, σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024