Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναβαθμισμένη παρουσία του ACB στο διαδίκτυο
Πρωτοποριακή σχεδίαση και εμπλουτισμός του περιεχομένου

Αναβαθμισμένη παρουσία του ACB στο διαδίκτυο

Ολοκληρώθηκε στα τέλη Αυγούστου ο επανασχεδιασμός και η αναβάθμιση του site του Athens Convention Bureau, με γνώμονα την ακόμα πιο αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή του συνεδριακού προϊόντος της Αθήνας και […]

Ολοκληρώθηκε στα τέλη Αυγούστου ο επανασχεδιασμός και η αναβάθμιση του site του Athens Convention Bureau, με γνώμονα την ακόμα πιο αποτελεσματική και<...> στοχευμένη προβολή του συνεδριακού προϊόντος της Αθήνας και την παροχήαξιόπιστης και χρηστικής ενημέρωσης στη διεθνή συνεδριακή αγορά. Το site ανανεώθηκε πλήρως και χαρακτηρίζεται από την πρωτοποριακή σχεδίαση και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του.

Σημείο αναφοράς του site αποτελεί η ριζικά αναβαθμισμένη, από πλευράς σχεδιασμού και πληροφοριών, ενότητα των μελών του ACB. Κάθε μέλος έχει τη δική του καταχώρηση για τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις ή τα προϊόντα που προσφέρει, με υλικό της επιλογής του. Επιπρόσθετα, νέα και ειδήσεις από τη δραστηριότητα των Μελών του ACB παρουσιάζονται διαρκώς και στην κεντρική σελίδα του site.

Το site του ACB εμφανίζει σταθερά αυξανόμενη επισκεψιμότητα, η οποία λόγω του επαγγελματικού χαρακτήρα του περιεχομένου του, είναι ιδιαίτερα στοχευμένη. Αυτό επειδή η πλειονότητα των επισκεπτών του site, διερευνώντας διαθέσιμες επιλογές για διοργανώσεις που προετοιμάζει, αναζητεί συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για την Αθήνα, τις συνεδριακές δυνατότητες της πόλης και για τις υποδομές της.

Παράλληλα, εντείνεται η δραστηριότητα και η παρουσία του ACB στα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), με διαρκή ροή αναρτήσεων και πληροφοριών. Το ACB διατηρεί προφίλ, ήδη, σε Facebook, Twitter, Flickr, youtube κ.ά. με πολύ ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών και μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ των χρηστών των συγκεκριμένων μέσων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024