Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςKenes Group Summit 2024: 23 διεθνείς κορυφαίοι PCOs και AMCs στην Αθήνα
MICE

Kenes Group Summit 2024: 23 διεθνείς κορυφαίοι PCOs και AMCs στην Αθήνα

Kenes Group Summit 2024

Η Kenes Group Summit 2024 έφερε στην Αθήνα διευθυντές από 13 διαφορετικές επιχειρησιακές μονάδες του Ομίλου, από εννέα χώρες, σε τρεις διαφορετικές περιοχές του κόσμου.

Η “Kenes Summit” συγκεντρώνει την ηγετική διοίκηση του Ομίλου Kenes για να ξεκινήσει τη χρονιά με μια συνάντηση με φυσική παρουσία, με την ευκαιρία αυτή, στη Αθήνα. Για δύο ημέρες (22 και 23 Ιανουαρίου), 23 διεθνείς ηγέτες Professional Conference Organizers (PCOs) και Association Management Companies (AMCs), ασχολήθηκαν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συζητήσεις και δημιουργικές συνεδρίες, που φιλοξενήθηκαν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Kenes Group Summit 2024

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Athens Convention Bureau για την υπέροχη φιλοξενία! Σε αυτήν την κομβική στιγμή, είναι, περισσότερο από ποτέ, ζωτικής σημασίας η διεθνής ομάδα διαχείρισης να συναντηθεί αυτοπροσώπως όταν πρόκειται να καθορίσει το καλύτερο δυνατό μέλλον για την εταιρεία”, δήλωσε ο CEO του Ομίλου Kenes, Ori Lahav και πρόσθεσε: “Η Αθήνα είναι σίγουρα μια πόλη που εμπνέει και η σταθερή επιχειρηματική σχέση που έχουμε με αυτόν τον προορισμό μάς επιτρέπει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας και να επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη της στρατηγικής του οργανισμού μας”.

Το Athens CVB και ο Όμιλος Kenes έχουν συνεργαστεί σε διάφορες ιατρικές εκδηλώσεις, όπως το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Εσωτερικής Ιατρικής – ECIM 2023, η Συνάντηση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής και Νεογνικής Εντατικής Θεραπείας – ESPNIC Meeting 2023, η Ετήσια Συνάντηση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Λοιμώξεων – SPID 2022 και το Διεθνές Συνέδριο για τα Αυτοάνοσα 2022. “Έχουμε μερικά ακόμη σημαντικά γεγονότα που έχουν ήδη εξασφαλίσει την Αθήνα ως πόλη υποδοχής”, πρόσθεσε ο κ. Lahav.

Kenes Group Summit 2024

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας (αριστερα), με τον CEO του Ομίλου Kenes, Ori Lahav.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας συναντήθηκε με τον κ. Lahav για να συζητήσουν τη σημασία των επιχειρηματικών εκδηλώσεων και τον αντίκτυπό τους στην πόλη, καθώς και το μέλλον των υποδομών που μπορούν να υποστηρίξουν περισσότερες και μεγαλύτερες εκδηλώσεις. “Είχα τη χαρά να συναντήσω τον δήμαρχο Αθηναίων και να συζητήσω τις δυνατότητες ανάπτυξης αυτού του προορισμού στον κλάδο των συναντήσεων και εκδηλώσεων και τις τεράστιες δυνατότητες που έχει αυτός ο προορισμός για όλο και περισσότερες εκδηλώσεις που έρχονται”, είπε ο κ. Lahav.

Ο κ. Δούκας συμπήρωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή που καλωσορίζουμε στην Αθήνα την κορυφαία συνάντηση της παγκόσμιας ηγεσίας του Kenes. Αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης σίγουρα ενισχύει τον τόπο ως κορυφαίο προορισμό για επαγγελματικό τουρισμό, φιλοξενώντας μια σειρά από διεθνή επιστημονικά και εμπορικά συνέδρια, ταξίδια κινήτρων, εκθέσεις, σεμινάρια και συναντήσεις. Η Αθήνα διαθέτει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως ξενοδοχεία, αίθουσες συνεδριάσεων και εκθεσιακούς χώρους τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που υποστηρίζουν τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη του αειφόρου τουρισμού. Η Αθήνα θα συνεχίσει να επενδύει στον κλάδο του επιχειρηματικού τουρισμού, προσελκύοντας μεγάλα διεθνή συνέδρια που ενισχύουν την οικονομία και το πνευματικό κεφάλαιο της πόλης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024