Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΗ Celestyal διπλασιάζει την ομάδα Marketing, στα πλαίσια της εξέλιξης του brand το 2024
Κρουαζιέρα

Η Celestyal διπλασιάζει την ομάδα Marketing, στα πλαίσια της εξέλιξης του brand το 2024

Celestyal

Η διεθνής εταιρεία κρουαζιέρας προσθέτει έξι ακόμη στελέχη στο δυναμικό της.

Η Celestyal ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διπλασιάσει την ομάδα brand, marketing και communications, προσθέτοντας έξι ακόμη στελέχη στο δυναμικό της. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της επένδυσης ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη της συνολικής εξέλιξης του brand, το 2024 και την ενίσχυση του επικοινωνιακού της μηνύματος για τη “δημιουργία εμπειριών που κανείς δεν πρέπει να χάσει, τόσο εν πλω όσο και στους προορισμούς”.

Anna Gregori

Η Anna Gregori, VP Brand, Marketing, Communications & Customer Journey, δήλωσε σχετικά: “Είναι σπάνιο να βρίσκει κάποιος τέτοια υποστήριξη για την ανάπτυξη ενός brand με την κληρονομιά της Celestyal, αλλά και το πάθος και την αποφασιστικότητα για ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό, ανερχόμενο brand. Εστιάζουμε στον στόχο μας να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες. Γνωρίζουμε καλά το κοινό μας και ξέρουμε πώς να αποτυπώσουμε αυτό που μας καθιστά μοναδικούς. Θέλουμε να συνδέσουμε τους επιβάτες μας με πραγματικές στιγμές ανακάλυψης των προορισμών μας και να εξασφαλίσουμε ότι οι εμπορικοί μας συνεργάτες κατανοούν το προϊόν μας. Μπορεί να μην είμαστε το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό brand, αλλά στόχος μας είναι να προσφέρουμε πληθώρα δυνατοτήτων στους ταξιδιωτικούς μας πράκτορες και να αποτελούμε για αυτούς τον ιδανικότερο συνεργάτη”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024