Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπό του χρόνου η Ελλάδα και πάλι ο πρώτος προορισμός για τους Γερμανούς

Από του χρόνου η Ελλάδα και πάλι ο πρώτος προορισμός για τους Γερμανούς

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μετέβη χθες στην Κολωνία, σε ταξίδι `αστραπή` προκειμένου να κηρύξει την έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου του γερμανικού τουριστικού περιοδικού FVW…

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μετέβη χθες στην Κολωνία, σε ταξίδι `αστραπή` προκειμένου να κηρύξει την έναρξη<...> του Διεθνούς Συνεδρίου του γερμανικού τουριστικού περιοδικού FVW. Ο κ. Αβραμόπουλος, με την ευκαιρία αυτή, απένειμε τα τρία πρώτα βραβεία “Counter Trophy” σε Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, οι οποίοι πρώτευσαν σε διαγωνισμό, που αφορούσε την Ελλάδα και την τουριστική αξιοποίησή της. Ο διαγωνισμός αυτός έγινε σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο κ. Αβραμόπουλος παρεχώρησε συνέντευξη τύπου σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους του τουριστικού κόσμου της Γερμανίας, σχετικά με τη νέα στρατηγική της Ελλάδος στον τουρισμό.

Σε δήλωσή του από την Κολωνία ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι “Έκανα αυτό το ταξίδι αστραπή σήμερα στη Γερμανία για αυτό το πολύ σημαντικό Συνέδριο, όπου είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τη νέα στρατηγική της χώρας μας για τον τουρισμό και να διαπιστώσω το βαθύ και ειλικρινές ενδιαφέρον των Γερμανών, να συνεργαστούν και πάλι μαζί μας, όπως και στο παρελθόν. Αυτή η χρονιά χάρις στην επιτυχή διαφημιστική μας εκστρατεία εδώ στη Γερμανία, επανέφερε τη χώρα μας σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις ως προορισμό. Φιλοδοξία μας είναι από του χρόνου η Ελλάδα να γίνει και πάλι ο πρώτος προορισμός για τους Γερμανούς. Γίνεται σωστή, συστηματική και μεθοδική δουλειά πλέον και όλοι το αναγνωρίζουν. Η σημερινή μου παρουσία εδώ ήταν μια ακόμα ευκαιρία για να συζητήσω και να έλθω σε επαφή και με τους παράγοντες που διαμορφώνουν τα τουριστικά ρεύματα από τη Γερμανία προς άλλους προορισμούς. Η Γερμανία δεν είναι μονάχα μια μεγάλη αγορά είναι και ένα κέντρο, όπου διαμορφώνονται τα σύγχρονα τουριστικά ρεύματα. Η έκθεση δε, του Βερολίνου θεωρείται η μεγαλύτερη στον κόσμο. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι φέτος η Ελλάδα σε αυτήν την έκθεση, θα είναι η τιμώμενη χώρα.”

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο-Στράτη, τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Χάρη Κοκκώση, καθώς και από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024