Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔεν έγινε η συνάντηση Κεφαλογιάννη – Εφοπλιστών

Δεν έγινε η συνάντηση Κεφαλογιάννη – Εφοπλιστών

Αναβλήθηκε η κρίσιμη συνάντηση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη με τους εκπροσώπους της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας, κατά την οποία θα συζητούσαν για τη διαμόρφωση των τιμών των ναύλων στα πλοία…

Αναβλήθηκε η κρίσιμη συνάντηση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη με τους εκπροσώπους<...> της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας, κατά την οποία θα συζητούσαν για τη διαμόρφωση των τιμών των ναύλων στα πλοία.

Οι συναντήσεις που έχουν ήδη γίνει μεταξύ του υπουργείου και των Εφοπλιστών απέβησαν άκαρπες, καθώς ο υπουργός δεν έχει ανακαλέσει προηγούμενες δηλώσεις του για επιβολή κυρώσεων στις εταιρίες που θα επιβάλουν παράνομα και μονομερώς αυξήσεις, ενώ από την πλευρά τους οι εφοπλιστές επιμένουν στην απόφασή τους για αυξήσεις 10% στα εισιτήρια οικονομικής θέσης, επικαλούμενοι την απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Στο μεταξύ, οι τιμές των ναύλων στην ακτοπλοΐα έχουν ξεκινήσει ήδη την ανοδική τους πορεία, κατά 10% περίπου, από την 1η Ιουλίου, όπως ανακοίνωσαν μονομερώς οι εφοπλιστές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024