Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμική η παρουσία της Λακωνίας στο 11ο Τουριστικό Πανόραμα

Δυναμική η παρουσία της Λακωνίας στο 11ο Τουριστικό Πανόραμα

Στα πλαίσια της αδιάκοπης προσπάθειας για την τουριστική αναβάθμιση και προβολή της Λακωνίας, η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδροτου Δ.Σ. κ. Δημήτρη Πολλάλη και τον Γεν. Γραμματέα […]

Στα πλαίσια της αδιάκοπης προσπάθειας για την τουριστική αναβάθμιση και προβολή της Λακωνίας, η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο<...>του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Πολλάλη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτρη Σταθόπουλο, συμμετείχε στην 11η έκθεση `Τουριστικό Πανόραμα 2006`, σε περίοπτη θέση του περιπτέρου της ΤΕΔΚ Λακωνίας. Στα άριστα διακοσμημένα 105 τ.μ. του περιπτέρου της ΤΕΔΚ, παράλληλα με την προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω της διάθεσης διαφημιστικών εντύπων, εκτέθηκαν και προσφέρθηκαν προϊόντα της Λακωνικής γης.

Όπως πάντα εντός και εκτός Ελλάδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε αξιόλογη παρουσία στην έκθεση, διανέμοντας το χώρο του περιπτέρου της ισοδύναμα στους Νομούς που ανήκουν διοικητικά σε αυτήν. Στο τμήμα που διατέθηκε στο Νομό Λακωνίας, η Ένωση Ξενοδοχείων συμμετείχε ταυτόχρονα με τους εκπροσώπους της.
Η δυναμική παρουσίαση της τουριστικής υποδομής του Νομού Λακωνίας, κέρδισε θετικά σχόλια από εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.

Στόχος όλων αυτών των ενεργειών είναι να αποτελέσει το Λακωνικό τουριστικό προϊόν τη θέση και τη ταυτότητα που του αναλογεί στο ευρύτερο τουριστικό στερέωμα, αλλά και μέσω της προβολής να καθιερωθεί η Λακωνία και να αποτελέσει καταξιωμένο τουριστικό προορισμό.

“Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι η βελτίωση της τουριστικής εικόνας του Νομού είναι καθήκον του συνόλου των Λακώνων πολιτών, με αντικειμενικό σκοπό την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη του τόπου”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας.

Καθ` όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, μέσω των εκπροσώπων της, έκανε εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές με παράγοντες του τουρισμού και διερχόμενους από το περίπτερο Υπουργούς, πολιτικούς και επισκέπτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024