Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕλληνικός μήνας, ο Μάρτιος, στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους

Ελληνικός μήνας, ο Μάρτιος, στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους

Aνοιξε την αυλαία του και φέτος στη Γερμανία “ο Ελληνικός μήνας σιδηροδρόμων”. Εκτός της υπαρχούσης συμφωνίας ο ΕΟΤ εξασφάλισε περαιτέρω και: Εκτενή αναφορά στις ιστοσελίδες της Deutsche Bahn (www.bahn.de) για […]

Aνοιξε την αυλαία του και φέτος στη Γερμανία “ο Ελληνικός μήνας σιδηροδρόμων”<...>. Εκτός της υπαρχούσης συμφωνίας ο ΕΟΤ εξασφάλισε περαιτέρω και:

  • Εκτενή αναφορά στις ιστοσελίδες της Deutsche Bahn (www.bahn.de) για το πρόγραμμα, η οποία παρουσιάζεται ήδη από τις 24/2.
  • Στο περίπτερο της Deutsche Bahn στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου ITB που θα πραγματοποιηθεί 7-11 Μαρτίου οι Γερμανοί θα διανέμουν το εικοσασέλιδο έντυπο και το φυλλάδιο που θα υπάρχουν και στις αμαξοστοιχίες. Υπολογίζεται, ότι το περίπτερο της DB δέχεται κάθε χρόνο περίπου 5.000 επισκέπτες.
  • Στο διμηνιαίο περιοδικό της Deutsche Bahn (DB Mobil), που θα κυκλοφορεί από την 1η Μαρτίου 2003 έως τις 30 Απριλίου 2003, θα υπάρχει διαφημιστική καταχώρηση για την ελληνική συμμετοχή στα γερμανικά τρένα.
  • Στις αμαξοστοιχίες μικρών αποστάσεων που δεν διαθέτουν εστιατόρια, θα υπάρχουν “Πόστερ” για την προβολή του Προγράμματος.
  • Ο “Ελληνικός Μήνας”, η ελληνική διατροφή και οι τουριστικοί προορισμοί προβλήθηκαν με ηλεκτρονική διαδικασία (Intranet) στο σύνολο των εργαζομένων στην DB που υπολογίζονται σε 50.000 άτομα και αποτελούν επίσης ένα υποψήφιο τουριστικό κοινό για την Ελλάδα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024