Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕνισχύονται οι οικονομικές και εμπορικές συνεργασίες Ελλάδας και Κίνας

Ενισχύονται οι οικονομικές και εμπορικές συνεργασίες Ελλάδας και Κίνας

Πιο στενές αναμένεται να καταστούν οι σχέσεις συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας, καθώς οι εμπορικοίκαι οικονομικοί δεσμοί που ενώνουν τις δύο χώρες θα επεκταθούν σύντομα και σε άλλους […]

Πιο στενές αναμένεται να καταστούν οι σχέσεις συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας, καθώς οι εμπορικοί<...>και οικονομικοί δεσμοί που ενώνουν τις δύο χώρες θα επεκταθούν σύντομα και σε άλλους τομείς, όπως του τουρισμού και της εκπαίδευσης.

Όπως ανέφερε και ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, που επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τη πρωτεύουσα της Κίνας, συνοδευόμενος από 40 επιχειρηματίες, στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε σε Κινέζικα Μ.Μ.Ε. “η χώρα μας φιλοδοξεί να προσελκύσει μεγάλο μέρος των εκατομμυρίων Κινέζων τουριστών υψηλής καταναλωτικής δαπάνης που επισκέπτονται την Ευρώπη καθώς και των χιλιάδων Κινέζων φοιτητών. “Στην κατεύθυνση αυτή, η Ελλάδα”, πρόσθεσε, “θα προχωρήσει σε αποκατάσταση της πλήρους αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών”.

Όπως μάλιστα φαίνεται να ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κινέζος Υπουργός Εμπορίου για τη δυνατότητα ανάπτυξης των σχέσεων οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών ενδεικτικοί τομείς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών είναι οι θαλάσσιες μεταφορές, ο τουρισμός, οι τηλεπικοινωνίες, καθώς και ο τομέας των προετοιμασιών διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024