Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈντονο ενδιαφέρον αμερικανικών επενδύσεων στον τουρισμό της Ελλάδας

Έντονο ενδιαφέρον αμερικανικών επενδύσεων στον τουρισμό της Ελλάδας

Το έντονο ενδιαφέρον Αμερικανών επιχειρηματιών, για επενδύσεις στην Ελλάδα στον τουριστικό τομέα μετέφερε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα κ. Τόμας Μίλερ, στο υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο σε πρόσφατη συνάντηση […]

Το έντονο ενδιαφέρον Αμερικανών επιχειρηματιών, για επενδύσεις στην Ελλάδα στον τουριστικό τομέα μετέφερε ο Αμερικανός πρέσβης<...> στην Αθήνα κ. Τόμας Μίλερ, στο υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν.

Ο κ. Μίλερ ζήτησε να πληροφορηθεί για την πορεία του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, που προωθεί η Εταιρία Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. στο πλαίσιο του γενικότερου προγράμματος αποκρατικοποιήσεων που υλοποιεί η κυβέρνηση.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην τουριστική συνεργασία των δύο χωρών.

Ειδικότερα, από την πλευρά του κ. Γεωργακόπουλου έγινε αναφορά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με τις μετακινήσεις αμερικανών τουριστών προς την Ελλάδα, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Ο κ. Γεωργακόπουλος εξέφρασε το μεγάλο ενδιαφέρον της Ελλάδας για την αμερικανική τουριστική αγορά και πρόσθεσε, ότι το υπουργείο Ανάπτυξης έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής της Ελλάδας στις ΗΠΑ, με στόχο της αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024