Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗΑΤΤΑ: Στηρίζουμε τη Philoxenia
Σειρά εκδηλώσεων του ΗΑΤΤΑ κατά τη διάρκεια της 25ης Philoxenia

ΗΑΤΤΑ: Στηρίζουμε τη Philoxenia

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει ο ΗΑΤΤΑ κατά τη διάρκεια της 25ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia 2009 που θα πραγματοποιηθεί 29/10-01/11 στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του ΗΑΤΤΑ είναι η στήριξη της έκθεσης για μία ακόμα φορά. Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί φέτος στα πλαίσια…

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει ο ΗΑΤΤΑ κατά τη διάρκεια της 25ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Philoxenia 2009 που θα<...> πραγματοποιηθεί 29/10-01/11 στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του ΗΑΤΤΑ είναι η στήριξη της έκθεσης για μία ακόμα φορά.

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί φέτος στα πλαίσια της Philoxenia είναι:

1. Κοινή Ανοιχτή Συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων HATTA- HAPCO- ΠΕΤΑΓΑ-ΕΤΓΜΘ
Οι Σύνδεσμοι HATTA- HAPCO- ΠΕΤΑΓΑ-ΕΤΓΜΘ (ΗΑΤΤΑ- Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HAPCO-Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων, ΠΕΤΑΓΑ -Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών, ΕΤΓΜΘ – Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης), αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα κοινής παρουσίας και αντιμετώπισης των προβλημάτων του κλάδου των τουριστικών γραφείων, έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα αναπτύξει μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία.
Με την ευκαιρία της κοινής παρουσίας με κοινό περίπτερο ΗΑΤΤΑ- HAPCO- ΠΕΤΑΓΑ στην Philoxenia, πραγματοποιείται κοινή, ανοικτή στα μέλη των 4 Συνδέσμων, συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων για τα βασικά, κρίσιμα προβλήματα μας και να καταλήξουμε σε κοινές προτάσεις. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Γερμανός” – Αίθουσα C.

2. Βράβευση Εντύπων και Website Τουριστικών Γραφείων – Μελών ΗΑΤΤΑ
O ΗΑΤΤΑ στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης “Philoxenia” βραβεύει:
Α) τα καλύτερα έντυπα (brochures) Ελληνικών Τουριστικών Γραφείων, τα οποία είναι θεσμός από το 1990 και
Β) τις καλύτερες ιστοσελίδες Ελληνικών Τουριστικών Γραφείων, μελών του ΗΑΤΤΑ, φέτος, για 1η φορά, εμπλουτίζοντας το θεσμό, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να αναδείξει την διαδικτυακή παρουσία των μελών του.
Η εκδήλωση, την οποία θα ακολουθήσει επίσημο γεύμα με παρουσία της πολιτικής ηγεσίας, εκπροσώπων φορέων του τουρισμού και δημοσιογράφων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 14:00 στην αίθουσα “Helexpo Corona”.

3. Φιλοξενία Ξένων Εκπροσώπων Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων
Ο ΗΑΤΤΑ, στα πλαίσια της προσπάθειας για τόνωση και διεύρυνση των συνεργασιών με τις τουριστικές αγορές άλλων χωρών θα φιλοξενήσει, στην Philoxenia, επίσημες αντιπροσωπείες Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων, από την ΤURSAB (Τουρκία) με την οποία ο ΗΑΤΤΑ διατηρεί ιδιαίτερα στενές σχέσεις και την ABTΤA (Βουλγαρία), με την οποία υπέγραψε πρόσφατα Μνημόνιο Συνεργασίας.

4. Σεμινάριο SEO (Search Engine Optimization)
Kατά τη διάρκεια της Philoxenia 2009 o ΗΑΤΤΑ και η ΕΤΓΜΘ (Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης), επιχειρώντας να δώσουν νέα εργαλεία πώλησης στα μέλη τους εξασφάλισαν το Νο. 1 σεμινάριο στην Ελλάδα, με θέμα “Search Engine Optimization: Τhe essentials”, “Τα ουσιωδέστερα για βελτιστοποίηση της εταιρικής σας παρουσίας στις μηχανές αναζήτησης και αποτελεσματικότερη προβολή στο Ιnternet”, σε συνεργασία με το Travelling Internet. Πέμπτη & Παρασκευή 29-30 Οκτωβρίου 2009, 12:00 – 15:00. Συνεδριακό κέντρο “Ν. Γερμανός”, Αίθουσα C.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024