Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚινέζοι επιτετραμμένοι στην Ξάνθη και στην Θράκη

Κινέζοι επιτετραμμένοι στην Ξάνθη και στην Θράκη

Κλιμάκιο από δώδεκα άτομα – αξιωματούχους του κινεζικού κράτους με επικεφαλής τον πρόξενο της Κίνας στην Κωνσταντινούπολη κ. Ντοστάν Καρμαντάϊ επισκέφθηκαν την Ξάνθη…

Κλιμάκιο από δώδεκα άτομα – αξιωματούχους του κινεζικού κράτους με επικεφαλής τον πρόξενο της Κίνας στην Κωνσταντινούπολη<...> κ. Ντοστάν Καρμαντάϊ επισκέφθηκαν την Ξάνθη και είχαν συνάντηση με το νομάρχη Γιώργο Παυλίδη και τουριστικούς παράγοντες, με στόχο την τουριστική συνεργασία με τις περιοχές της Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της αχανούς αυτής χώρας με αντίστοιχα ελληνικά, ώστε οι πολυήμερες εκδρομές, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από Κινέζους με προορισμό την Τουρκία να συνδυάζονται και με επισκέψεις στην Ξάνθη και άλλες περιοχές της Θράκης. Ο νομάρχης, αλλά και τουριστικοί φορείς της Ξάνθης έκριναν την πρόταση συνεργασίας ως πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα θετική ενόψει μάλιστα και της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Οι Κινέζοι επισκέφθηκαν την παλιά πόλη της Ξάνθης, τη λίμνη Βιστωνίδα, το αρχαιολογικό μουσείο των Αβδήρων, το καζίνο κλπ.

Οι πρώτες επαφές για το θέμα αυτό είχαν γίνει στη διάρκεια τουριστικής έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κωνσταντινούπολη και στην οποία συμμετείχε και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024