Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠαρούσα σε εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ η Πετραλιά
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Παρούσα σε εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ η Πετραλιά

Βραβείο στον πρωταθλητή Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ήρεμων Νερών ανδρών-γυναικών, το οποίο διεξήχθη στην Ουγγαρία τον περασμένο Αύγουστοαπένειμε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, […]

Βραβείο στον πρωταθλητή Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ήρεμων Νερών ανδρών-γυναικών, το οποίο διεξήχθη στην Ουγγαρία τον περασμένο Αύγουστο<...>απένειμε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, η οποία έδωσε για ακόμη μια φορά το παρόν σε εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.Κ.), που διοργανώθηκε προκειμένου να τιμηθούν αθλητές και σωματεία που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Μάλιστα, στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά της στο άθλημα του κανόε-καγιάκ και η κυρία Πετραλιά. Σε χαιρετισμό που απηύθυνε, ανέφερε τα εξής:

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξανατοποθέτησαν τη χώρα μας στο διεθνή χάρτη και ιδιαίτερα στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Δισεκατομμύρια άνθρωποι είδαν μια σύγχρονη χώρα που βλέπει μπροστά και προχωρεί. Η κληρονομιά που μας άφησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αρχικά υλική. ΄Εχουμε υπέροχες αθλητικές εγκαταστάσεις και άριστες υποδομές. Συγχρόνως, είναι και άυλη, μας έκαναν υπερήφανους και μας χάρισαν μία νέα εθνική συνείδηση.

Έχουμε πετύχει διαχρονικά. Ο αθλητισμός στην Ελλάδα δεν έχει μόνο παρελθόν και παρόν, έχει και μέλλον. Στο Πεκίνο ο ελληνικός αθλητισμός πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Πρέπει να βοηθήσουμε τις ομοσπονδίες, να αποδείξουμε ότι τίποτα δεν ήταν ευκαιριακό και τυχαίο. Χαίρομαι γιατί είχα την ευθύνη της μεταολυμπιακής αξιοποίησης κάτι το οποίο δεν ήταν εύκολο. Πίστευα και πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνει η Ελλάδα διεθνές κέντρο του παγκόσμιου αθλητισμού.

Με την ελληνική ομοσπονδία κανόε-καγιάκ συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια και χαίρομαι ιδιαίτερα που την μάχη του κανόε-καγιάκ την κερδίσαμε. Δώσαμε και άλλες μάχες, όπως για το διεθνές προπονητικό κέντρο στο Σχοινιά, στο Μαρκόπουλο και για την ιστιοπλοΐα στην Μαρίνα Φαλήρου.

Από την νέα μου θέση ως υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης θα ήθελα να επισημάνω ότι έχουμε επενδύσει σε νέες μορφές τουρισμού, όπως ο προπονητικός και αθλητικός τουρισμός. Είναι έτοιμες οι προδιαγραφές και το νομικό πλαίσιο για το νέο αυτό πρόγραμμα και συνεργαζόμαστε ήδη με τις αθλητικές ομοσπονδίες και το υπουργείο αθλητισμού, ώστε η χώρα μας να αποτελέσει διεθνές αθλητικό κέντρο».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024