Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση του πρώτου τουριστικού επαγγελματικού οδηγού Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου

Παρουσίαση του πρώτου τουριστικού επαγγελματικού οδηγού Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου

Κατά τη διάρκεια διημερίδας τουριστικής προβολής που διοργανώνει ο νομός Έβρου, υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Έβρου και τη συνεργασία των Ενώσεων Επαγγελματιών και Βιοτεχνιών Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, θα παρουσιαστεί […]

Κατά τη διάρκεια διημερίδας τουριστικής προβολής που διοργανώνει ο νομός Έβρου, υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Έβρου και τη συνεργασία<...> των Ενώσεων Επαγγελματιών και Βιοτεχνιών Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, θα παρουσιαστεί ο πρώτος τουριστικός επαγγελματικός οδηγός Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου που εξέδωσαν οι δύο ενώσεις.

Στον οδηγό που είναι δίγλωσσος (ελληνικά -τουρκικά), προβάλλονται οι επιχειρήσεις της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου με στόχο τη προσέλκυση καταναλωτών από τη γείτονα χώρα.

Στις 100 σελίδες του τουριστικού επαγγελματικού οδηγού θα διαφημίζονται οι επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή, ενώ στις τελευταίες του σελίδες θα καταχωρηθούν συνοπτικά όλες οι επιχειρήσεις – μέλη των επαγγελματικών – εμπορικών ενώσεων της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου.

Στο μεταξύ παράπονο των επαγγελματιών και εμπόρων, παραμένει το ότι ακόμη δεν έχει καταργηθεί η υποχρεωτική καταβολή των 50 δολαρίων από τους Τούρκους πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα για 48 ώρες, παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Εξωτερικών έχει εξαγγείλει την κατάργηση του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024