Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠετραλιά: Πρώτα το περιβάλλον και μετά οι μεγάλες επενδύσεις
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Πετραλιά: Πρώτα το περιβάλλον και μετά οι μεγάλες επενδύσεις

“Αυτό που απασχολεί εμένα ιδιαίτερα είναι ο σεβασμός στο περιβαλλοντικό και πολιτισμικό πλούτο της χώρας μας. Πρώτα η χώρα μας, πρώτα το περιβάλλον, πρώτα η αειφόρος ανάπτυξη και μετά οι […]

“Αυτό που απασχολεί εμένα ιδιαίτερα είναι ο σεβασμός στο περιβαλλοντικό και πολιτισμικό πλούτο της χώρας μας. Πρώτα η χώρα μας, πρώτα το περιβάλλον, πρώτα η αειφόρος ανάπτυξη και μετά οι μεγάλες επενδύσεις ανέφερε χαρακτηριστικά<...>η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, σε δηλώσεις της πριν την έναρξη της πρόσφατης παρουσίασης της μεγάλης τουριστικής επένδυσης `Cavo Sidero`.

Αναφερόμενη στις τουριστικές κατοικίες η κυρία Πετραλιά δήλωσε πως δεν πρόκειται να γεμίσουμε την χώρα μας. Και για να μην είμαι απόλυτη, αναφέρομαι στις τουριστικές κατοικίες, οι οποίες δεν λειτουργούν ανταγωνιστικά ως προς τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα καταλύματα, αλλά αντίθετα λειτουργούν συμπληρωματικά. Μιλάμε για τουριστικές κατοικίες οι οποίες δημιουργούνται σε συνάρτηση με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Θα πρέπει να σας πω πως υπάρχει το προεδρικό διάταγμα του 2003, το οποίο προβλέπει το θέμα των κατοικιών”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024