Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚαμπάνια για τη διαφύλαξη του παραθαλάσσιου περιβάλλοντος της Κύπρου
Περιβάλλον

Καμπάνια για τη διαφύλαξη του παραθαλάσσιου περιβάλλοντος της Κύπρου

  • Cyprus
    (Φωτό: Νικόλας Καρατζάς).
  • (Φωτό: Νικόλας Καρατζάς).
  • (Φωτό: Νικόλας Καρατζάς).

Ένα project για περιβαλλοντική συνειδητοποίηση.

Καμπάνια για διαφύλαξη του παραθαλάσσιου περιβάλλοντος της Κύπρου με τίτλο “Coastline(s) Waning: All for a Few Extra Sunbeds” ξεκινά η ΜΚΟ Visual Voices.

Σε ανακοίνωσή της, η ΜΚΟ αναφέρει ότι “είναι μια κριτική / σχόλιο για τη δεινή περιβαλλοντική κατάσταση που αντιμετωπίζει η Κύπρος” και συμπληρώνει: “Το έργο αναδεικνύει τις επιπτώσεις της ανθρώπινης απληστίας και αδιαφορίας για το φυσικό περιβάλλον, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που οδηγούν στην καταστροφή του παράκτιου οικοσυστηματος μας”.

Η καλλιτέχνης Nurtane Karagil, ως συνεργάτιδα καλλιτέχνης για την καμπάνια του Visual Voices “θα μας αφυπνίσει για τη συνενοχή μας στην καταστροφή των ακτών σε όλο το νησί και προσθέτει ότι “οι διαφημιστικές πινακίδες και οι διαφημίσεις λεωφορείων που παρουσιάζουν τα υπερ-κολάζ της καλλιτέχνη είναι ευρέως διασκορπισμένες σε όλη την Κύπρο”.

Η καμπάνια θα καλύψει ολόκληρο το νησί της Κύπρου μαζί με την καλλιτέχνη, Κοραλλία Στεργίδου, “που θα  κάνει αισθητή την εμφάνισή της με τις επερχόμενες παρεμβάσεις μέσω του χαρακτήρα της Κοραλλίδας”.

Η ΜΚΟ καλεί το κοινό να συμμετάσχει στο κίνημα εντοπίζοντας τις διαφημιστικές πινακίδες και να μοιραστεί μια ανάρτηση με τους δικούς του προβληματισμούς για την κατάσταση των παράκτιων περιοχών του νησιού. “Κάντε tag τους Visual Voices, Nurtane Karagil και Κοραλλία Στεργίδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ένα reshare”.

Όπως αναφέρεται, η εκστρατεία θα συνεχίσει με πρόσθετες δραστηριότητες μέχρι τον Μάιο του 2024. Το πρόγραμμα Coast Lines Waning υλοποιείται σε συνεργασία με το Allianz Foundation.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024