Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡεύμα Αμερικανών επισκεπτών προς την Ελλάδα μέσω κοινών τουριστικών πακέτων με το Ισραήλ
Τουριστική πολιτική

Ρεύμα Αμερικανών επισκεπτών προς την Ελλάδα μέσω κοινών τουριστικών πακέτων με το Ισραήλ

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη με τα προεδρεία της American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), της American Hellenic Institute (AHI) και της Conference of Presidents of the Major Jewish Organizations (CoP).

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΟΤ, η συνάντηση της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη με τα προεδρεία της American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), της American Hellenic Institute (AHI) και της Conference of Presidents of the Major Jewish Organizations (CoP). Πρόκειται για ελληνο-αμερικανικές και αμερικανο-εβραικές οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας, με στόχο τη δημιουργία ρεύματος επισκεπτών προς την Ελλάδα και το Ισραήλ, μέσω κοινών τουριστικών πακέτων. Επίσης έγινε συζήτηση αναφορικά με τη δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης, μεταξύ των τριών χωρών (ΗΠΑ, Ελλάδος και Ισραήλ).

Η κα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή και φιλόξενο προορισμό. Ανέλυσε στους συνομιλητές της το εθνικό σχέδιο για τον τουρισμό και επισήμανε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα τηρεί τις υποσχέσεις της και προωθεί τις μεταρρυθμίσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024