Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτην ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού στοχεύει ο δήμος Ροδίων

Στην ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού στοχεύει ο δήμος Ροδίων

Ειδικό έντυπο, που προβάλλει τις δυνατότητες της Ρόδου στους τομείς του πολιτισμού, της ιστορίας, των τεχνών, αλλά και – για πρώτη φορά – του αθλητισμού, παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο […]

Ειδικό έντυπο, που προβάλλει τις δυνατότητες της Ρόδου στους τομείς του πολιτισμού, της ιστορίας, των τεχνών, αλλά και – για πρώτη φορά – του αθλητισμού, παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο δήμος Ροδίων σε συνεργασία με τον ΠΡΟΤΟΥΡ, προκειμένου<...>να προωθηθεί στις επόμενες συμμετοχές του δήμου σε εκθέσεις, συνέδρια και ποικίλες άλλες δραστηριότητες διαφήμισης.

Ιδιαίτερη έμφαση δύνεται στις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού, αφού οι εγκαταστάσεις της πόλης της Ρόδου μπορούν να φιλοξενήσουν και να στηρίξουν πλέον την προετοιμασία – προπόνηση διαφόρων ομάδων σε πολλά αθλήματα ανοιχτού η κλειστού χώρου. Η πόλη της Ρόδου, έπειτα από την επιτυχημένη φιλοξενία των 12ων Διεθνών Αγώνων Νήσων (NatWest Island Games RHODES 2007), διαθέτει πλέον τις εγκαταστάσεις, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να εξυπηρετηθούν πολλές αθλητικές ομάδες τόσο κατά την προετοιμασία τους για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όσο και για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Είναι προφανές ότι μέσω αυτής της διαδικασίας και εφ’ όσον υπάρχουν έσοδα θα στηριχθούν τα αθλήματα και κατ’ επέκταση οι εγκαταστάσεις, οι οποίες θα μπορούν να συντηρούνται καλύτερα και συνεχώς να βελτιώνονται. Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με το ΔΟΝΑ Ροδίων θα οριστικοποιηθεί η δομή και το σύστημα που θα στηρίξει την προβολή, την προσέλκυση και την εξυπηρέτηση των ομάδων. Επιπλέον θα οργανωθούν ειδικές ενημερώσεις – παρουσιάσεις σε διάφορους φορείς και οργανισμούς που εμπλέκονται στο εγχείρημα αυτό ή που θα τους ενδιέφερε να ασχοληθούν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024