Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύμβαση για παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα ασφαλείας των λιμενικών εγκαταστάσεων υπέγραψε ο Κεφαλογιάννης

Σύμβαση για παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα ασφαλείας των λιμενικών εγκαταστάσεων υπέγραψε ο Κεφαλογιάννης

Στα πλαίσια εφαρμογής του Διεθνούς Κώδικα ISPS και του Κανονισμού (ΕΚ) 725/2005 για την ενίσχυση της ασφάλειας στις λιμενικές εγκαταστάσειςκαι στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. […]

Στα πλαίσια εφαρμογής του Διεθνούς Κώδικα ISPS και του Κανονισμού (ΕΚ) 725/2005 για την ενίσχυση της ασφάλειας στις λιμενικές εγκαταστάσεις<...>και στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη προς την κατεύθυνση εφαρμογής των νέων προτύπων και κανονισμών ασφαλείας στους ελληνικούς λιμένες, υπεγράφη την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2005, κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικασιών σχετικού διαγωνισμού, σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα ασφάλειας λιμενικών εγκαταστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, με την σύμβαση αυτή, ο ανάδοχος οργανισμός LLOYD`S REGISTER EMEA θα παρέχει υπηρεσίες συμβούλου στο ΥΕΝ προς υποβοήθηση του έργου του σε ό,τι αφορά στο συντονισμό και παρακολούθηση του συνόλου των ενεργειών, που συνδέονται με την εκπόνηση μελετών Αξιολόγησης Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΑΑΛΕ) και Σχεδίων Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΣΑΛΕ) των υπόχρεων δημοσίων λιμένων της χώρας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι με την πρόσληψη του εν λόγω συμβούλου επιδιώκεται εκτός των άλλων η μεθοδική και διαρκής παρακολούθηση της πορείας εκπόνησης των μελετών ΑΑΛΕ και ΣΑΛΕ, η υποστήριξη του ΥΕΝ στην αξιολόγηση των έργων, που θα προκύψουν από τις μελέτες, η διατύπωση προτάσεων για συμπληρωματικές ή διορθωτικές ενέργειες που θα συμβάλουν στην ολοκλήρωση των συμβάσεων εκπόνησης των μελετών, καθώς και η παροχή τεχνογνωσίας στο ΥΕΝ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024