Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣύνδεση της γαστρονομίας με το μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού
ΣΕΤΕ

Σύνδεση της γαστρονομίας με το μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού

O ΣΕΤΕ πραγματοποιεί εκδήλωση την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 13:00 στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης HORECA, με σκοπό την προώθηση της πρωτοβουλίας για τη σύνδεση της γαστρονομίας με το μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού.

Με σημαντικούς ομιλητές – εκπροσώπους των κλάδων του τουρισμού και της γαστρονομίας, θα πραγματοποιηθούν από τον ΣΕΤΕ δύο συνεδρίες στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης HORECA, για την προώθηση της πρωτοβουλίας για τη σύνδεση της γαστρονομίας με το μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού. Η πρώτη έχει τίτλο “Ενισχύοντας την ταξιδιωτική εμπειρία. Καλές πρακτικές και ευκαιρίες συνεργασίας του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου” και η δεύτερη “Αξιοποίηση επώνυμων προϊόντων για την ενίσχυση του τουρισμού”, υπό την ευγενική προσφορά των εταιρειών Aria Γεύσεων, Expowork και Next AE.

Το έργο “Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού” αποτελεί μια αφορμή για συστράτευση όλων όσοι υπηρετούν υπεύθυνα τον ελληνικό τουρισμό, ενώ η καμπάνια για την ανεύρεση των οικονομικών πόρων “Γαστροτουρισμός – Τροφή για ανάπτυξη” θα “τρέχει” έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2013.

Στην προσπάθεια αυτή, ο ΣΕΤΕ έχει ήδη αποκλειστικούς partners την Aegean Airlines και τη Eurobank και πρόσφατα προστέθηκαν ως Υποστηρικτές οι εταιρείες Edenred, ΜΕΤΑΧΑ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, Αθηναϊκή Ζυθοποιία και ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου.

Δημιουργός της καμπάνιας είναι η SPOT JWT, ενώ το πρόγραμμα δημοσιότητας χειρίζεται η Advocate/Burson-Marsteller, μέλος του PRC Group, ως αποκλειστικός συνεργάτης επικοινωνίας και δημοσιότητας του ΣΕΤΕ για την εκπόνηση αυτού του έργου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024