Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ Emirates αυξάνει τις πτήσεις της προς την Αυστραλία

Η Emirates αυξάνει τις πτήσεις της προς την Αυστραλία

Την αύξηση των πτήσεων προς την Αυστραλία, σε 70 ανά εβδομάδα, ανακοίνωσε η Emirates, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση από το δίκτυό της. Πλέον, η αεροπορική εταιρία θα εξυπηρετεί τις πόλεις […]

Την αύξηση των πτήσεων προς την Αυστραλία, σε 70 ανά εβδομάδα, ανακοίνωσε η Emirates, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση από το δίκτυό της. Πλέον, η αεροπορική εταιρία θα εξυπηρετεί τις πόλεις Μπρίσμπαν, Μελβούρνη και Σύδνεϋ, με<...>πρόσθετες πτήσεις, νέα υπερσύγχρονα και υπερπολυτελή αεροσκάφη, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Ειδικότερα, η Emirates ανήγγειλε:


  • Την αύξηση των δρομολογίων της από τις τρέχουσες 49, σε 56 πτήσεις ανά εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του 2008.

  • Την αύξηση των δρομολογίων της σε 70 πτήσεις ανά εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του 2009.

  • Την εισαγωγή 2 καθημερινών πτήσεων για Μπρίσμπαν, τις οποίες θα εκτελούν τα τεχνολογικά προηγμένα αεροσκάφη Boeing 777-300ER από τον Ιούλιο του 2008 και Airbus A340-500, από τον Οκτώβριο του 2008.

  • Την εισαγωγή 3 καθημερινών πτήσεων για Μελβούρνη και Σύδνεϋ.

  • Την ένταξη απευθείας δρομολογίων από Ντουμπάι για Μελβούρνη και Σύδνεϋ, με αεροσκάφος τύπου Airbus A380, τον Φεβρουάριο και στα τέλη του 2009 αντίστοιχα.

Η συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση της ενίσχυσης του πτητικού της πλάνου, πραγματoποιήθηκε στο Σύδνευ, κατά τη διάρκεια της οποίας η Α.Μ. Σεϊχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και C.E.O. της Emirates Airline και του Ομίλου, δήλωσε: «Από την έναρξη της πρώτης πτήσης της Emirates στη Μελβούρνη, το 1996, υποδεχτήκαμε περισσότερους απο 6 εκατ. επιβάτες. Η σημερινή αναγγελία ανατανακλά την ισχυρή μας δέσμευση στην περαιτέρω ανάπτυξη του επιβατικού κοινού. Η συνεργασία της Emirates με την Αυστραλία σηματοδοτεί ένα εμπορικό και τουριστικό επίτευγμα».

Με αφορμή, δε, την ένταξη των σύγχρονων αεροσκαφών Α380 στις πτήσεις από και προς την Αυστραλία, σημείωσε: «Είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι στην πολιτική υιοθέτησης της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας για τα αυστραλιάνα δρομολόγια. Το νέο αεροσκάφος θα είναι περισσότερο αποδοτικό και φιλικό στο περιβάλλον, διευκολύνοντας παράλληλα την Emirates να θέτει το «χρυσό επίπεδο» στην παροχή υπηρεσιών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αυστραλία θα συγκταλέγεται αναμέσα στις πρώτες χώρες που θα εξυπηρετηθούν από τα υπερσύχρονα αεροσκάφη της Emirates, Airbus A380. Tο επίτευγμα της αεροναυπηγικής θα εκτελεί την απευθείας πτήση για Σύδνεϋ, αρχής γενομένης του πρώτου τριμήνου του 2009, ενώ θα ακολουθήσει η απευθείας πτήση για Μελβούρνη, με την παραλαβή περισσότερων αεροσκαφών τύπου Airbus A380 από την Emirates.

Τη τρέχουσα χρονική περίοδο, η Emirates εξυπηρετεί την Aυστραλία με 49 πτήσεις από το Ντουμπάι, δηλαδή 2 καθημερινά δρομολόγια για το Σύδνεϋ, τη Μελβούρνη και το Περθ και 1 καθημερινό για το Μπρίσμπαν. Επίσης 1 καθημερινή πτήση για Σύδνεϋ και 1 για Μελβούρνη εκτελούνται μέσω Μπακόνγκ και Σιγκαπούρης αντίστοιχα. Ομοίως, η αεροπορική σύνδεση με το Μπρίσμαν πραγματοποιείται Σιγκαπούρης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024