Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνανεώνεται το περιοδικό της Virgin Atlantic

Ανανεώνεται το περιοδικό της Virgin Atlantic

Το βραβευμένο περιοδικό της Virgin Atlantic Airways, Hot Air, που διανέμεται δωρεάν σε όλες τις πτήσεις της, επανέρχεται ανανεωμένο. Με σκοπό να πρωτοτυπήσει αλλά και να διατηρήσει την πρωτιά του […]

Το βραβευμένο περιοδικό της Virgin<.> Atlantic Airways, Hot Air, που διανέμεται δωρεάν σε όλες τις πτήσεις της, επανέρχεται<...> ανανεωμένο. Με σκοπό να πρωτοτυπήσει αλλά και να διατηρήσει την πρωτιά του στην προτίμηση του επιβατικού κοινού, η Virgin Atlantic ανέθεσε την τριμηνιαία έκδοση του Hot Air στον Ekow Eshun, πρώην εκδότη του περιοδικού Arena, ο οποίος εφαρμόζει ριζικές αλλαγές στο περιεχόμενο του.

Συγκρινόμενο περισσότερο με lifestyle περιοδικά παρά με περιοδικά του κλάδου του, το Hot Air παρουσιάζει νέα από όλο τον κόσμο σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιβάτη που διαθέτει διεθνή αντίληψη για την έννοια της κουλτούρας. Το πρώτο τεύχος του ανανεωμένου Hot Air παρουσιάζει τη λίστα "Top 100" με τους δημοφιλέστερους ανθρώπους, τα καλύτερα μέρη και τις ποιο έξυπνες ιδέες στον πλανήτη. Με άλλα λόγια το Hot Air αποτελεί την "απόλυτη βίβλο του στυλ" για τον επιβάτη της Virgin Atlantic.

Το Hot Air είναι χωρισμένο σε δυο ενότητες, τις "Αναχωρήσεις" και τις "Αφίξεις". Ξεκινώντας από την ενότητα "Αναχωρήσεις", το περιοδικό παρουσιάζει νέα από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής και του βιβλίου, ενώ η ενότητα "Αφίξεις" είναι αφιερωμένη στον τουρισμό, από προτάσεις για διήμερες εξορμήσεις έως οδηγίες για το πώς προσγειώνεται ένα Airbus A321, όπως το αεροπλάνο Hellenic Beauty που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Αθήνα-Λονδίνο.

O Ekow Eshun, εκδότης του περιοδικού Hot Air δήλωσε: 'Το Hot Air αναμένεται να θέσει νέα κριτήρια στον κλάδο των περιοδικών αεροπορικών εταιριών. Με καταξιωμένους δημοσιογράφους όπως ο Peter Lyle, η Jennifer Kabat και ο Stephen Armstrong, με νέα διάθεση και ύφος το περιοδικό θα αποκτήσει μοντέρνα εμφάνιση και ιδιαίτερο στυλ, με σκοπό να φανεί αντάξιο του βραβείου του καλύτερου περιοδικού που κερδίζει τα τελευταία έξι χρόνια από το World Airline Entertainment Association'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024