Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκπαιδευτική ξενάγηση από την British Airways στο ΔΑΑ

Εκπαιδευτική ξενάγηση από την British Airways στο ΔΑΑ

Είκοσι πέντε παιδιά, ηλικίας 5-6 ετών, προσκεκλημένα από την British Airways, έδωσαν μια διαφορετική νότα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του. Η επίσκεψη που οργάνωσε η British […]

Είκοσι πέντε παιδιά, ηλικίας 5-6 ετών, προσκεκλημένα από την British Airways, έδωσαν μια διαφορετική νότα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του. Η επίσκεψη που οργάνωσε η British Airways<...>σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αποτέλεσε μέρος της ύλης που κάλυψαν τα παιδιά του νηπιαγωγείου της Εθνικής Στέγης Νέας Σμύρνης για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η British Airways θέλησε να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά το αεροδρόμιο και τι κρύβεται πίσω από ένα αεροπορικό ταξίδι, το πιο διαδεδομένο μέσο μαζικής μεταφοράς. Τα παιδιά πήραν μια γεύση της εμπειρίας του επιβάτη που επιλέγει να ταξιδέψει με την British Airways, από τη στιγμή που αγοράζει το εισιτήριο μέχρι τη στιγμή που θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Παράλληλα, επισκέφθηκαν και το Lounge της British Airways, όπου απόλαυσαν snacks, χυμούς και το συνολικό service.

Η Διευθύντρια της British Airways Ελλάδας, κυρία Φρέντυ Στίερ, δήλωσε σχετικά: «Ανταποκριθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά στο αίτημα των παιδιών να δουν από κοντά κάτι που στα μάτια τους φαντάζει μαγικό, όπως είναι ένα πραγματικό αεροσκάφος και η διαδικασία προσγείωσης και απογείωσής του. Τα παιδιά διαθέτουν φαντασία, ευρηματικότητα και θάρρος γνώμης, και ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και εποικοδομητικό να ακούσουμε τα σχόλια, τις απορίες και τις παρατηρήσεις τους. Με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς, το Σεπτέμβριο, θα είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε περισσότερες τάξεις και παιδιά όλων των ηλικιών, ώστε να ικανοποιήσουμε την περιέργεια και την επιθυμία τους να «εξερευνήσουν» ένα αεροσκάφος. Παράλληλα, για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, οι επισκέψεις αυτές μπορούν να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο στο μάθημα του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού», κατέληξε η κα Στίερ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024