Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςExtra Large η ζημιά των ξενοδόχων από την πτώχευση της XL Group
Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Extra Large η ζημιά των ξενοδόχων από την πτώχευση της XL Group

`Ανω των 2.000.000 ευρώ καταγράφεται η άμεση οικονομική ζημία από την πτώχευση της αγγλικής αεροπορικής εταιρίας XL Group στην Σκιάθο. Εκατοντάδες τουρίστες εγκλωβίστηκαν στο νησί και χάρη στην άμεση κινητοποίηση του Δήμου, του αερολιμενάρχη…

`Ανω των 2.000.000 ευρώ καταγράφεται η άμεση οικονομική ζημία από την πτώχευση της αγγλικής αεροπορικής εταιρίας XL Group στην Σκιάθο. Εκατοντάδες τουρίστες εγκλωβίστηκαν στο νησί και χάρη στην άμεση κινητοποίηση<...>του Δήμου, του αερολιμενάρχη και του τοπικού αντιπροσώπου της εταιρίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

“Το Υπουργείο Οικονομικών”, όπως υποστηρίζει η Ένωση Ξενοδόχων ΣΚιάθου, “θα πρέπει να μεριμνήσει με ιδιαίτερη προσοχή, διότι δεν είναι δυνατόν σε ανάλογες περιπτώσεις ο κώδικας φορολογικών στοιχείων να μην συμπεριλαμβάνει την ζημία ως έξοδα της εν λόγω ξενοδοχειακής επιχείρησης”.

“Η πτώχευση των Tour Operators” προσθέτει η Ένωση “θα πρέπει να καταλάβει το Υπουργείο Οικονομικών ότι δεν είναι μια παροδική ζημία, αλλά απεναντίας διαχρονική, παρασύροντας την ξενοδοχειακή επιχείρηση σε αλόγιστους δανεισμούς από τις τράπεζες, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις υποχρεώσεις τους”.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νήσου Σκιάθου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» συνεχίζει να καταγράφει αναλυτικά τις οικονομικές ζημίες από την πτώχευση της XL Group και σε συνεργασία με τον Δήμο και τους Φορείς του νησιού θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024