Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕυθύνες στην κυβέρνηση ρίχνει η ΝΔ για την Ολυμπιακή

Ευθύνες στην κυβέρνηση ρίχνει η ΝΔ για την Ολυμπιακή

Ευθύνες στην κυβέρνηση και στις διαδοχικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος για την κατάσταση της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του εχθές […]

Ευθύνες στην κυβέρνηση και στις διαδοχικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος για την κατάσταση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.><...>. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του εχθές στον ραδιοφωνικό σταθμό '9,84' ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στις τεράστιες ευθύνες τόσο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, όσο και των "δοτών και κομματικώς ελεγχόμενων διοικήσεων της Ολυμπιακής", επικαλούμενος ειδική έκθεση ορκωτών ελεγκτών για την εταιρία.
"Οι λογιστικές ατασθαλίες είναι τέτοιες, ώστε αν συνέβαιναν σε οποιανδήποτε άλλη επιχείρηση θα είχαν οδηγήσει πάραυτα στο κλείσιμό της και στην παρέμβαση της ποινικής δικαιοσύνης", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.
Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος άφησε αιχμές κατά των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Μεταφορών, υποστηρίζοντας ότι αυτοί "όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν τα οφθαλμοφανή λάθη τους και εκείνα των προκατόχων τους, αλλά αντιθέτως προσπαθούν να συγκαλύψουν την όλη κατάσταση".
Υποστήριξε ακόμη, ότι η πορεία της Ο.Α. θα ήταν διαφορετική και καλύτερη εάν είχε εισακουσθεί εγκαίρως η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την πρόσληψη -ύστερα από διεθνή διαγωνισμό και με τις αναγκαίες εγγυήσεις διαφάνειας- ικανού και φερέγγυου στρατηγικού επενδυτή.
Τραγελαφική επίσης χαρακτήρισε τη σύμβαση πρόσληψης του Βρετανού πρώην μάνατζερ της Ολυμπιακής, Ροντ Λιντς, τονίζοντας ότι αυτή "καταβαράθρωσε τελικώς την εταιρία".

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023