Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑεροδρόμιο προαναγγέλλει ηλεκτρονικές πωλήσεις διακοπών

Αεροδρόμιο προαναγγέλλει ηλεκτρονικές πωλήσεις διακοπών

Μετά την επιτυχή παρουσίαση του κόμβου του αεροδρομίου του Μάντσεστερ, που προετοιμάζεται για ηλεκτρονικές κρατήσεις αεροπορικών θέσεων, τα σχέδια του προσανατολίζονται στην προσφορά πακέτων διακοπών. Η γενική διευθύντρια marketing του […]

Μετά την επιτυχή παρουσίαση του κόμβου του αεροδρομίου του Μάντσεστερ<.>, που προετοιμάζεται για ηλεκτρονικές κρατήσεις αεροπορικών θέσεων<...>, τα σχέδια του προσανατολίζονται στην προσφορά πακέτων διακοπών.
Η γενική διευθύντρια marketing του αεροδρομίου κ. Helen Fothergill δήλωσε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετούς tour operators σχετικά με την παροχή πακέτων διακοπών στον κόμβο, "Eξετάζουμε διάφορες εκδοχές. Αλλά είναι λίγο νωρίς ακόμα για τα πακέτα διακοπών", όπως είπε.
Προς το παρόν, ο κόμβος θα εστιάσει στην κράτηση αεροπορικών θέσεων για τις πτήσεις του αεροδρομίου. Η κ. Fothergill δεν μπορεί να προβλέψει πόσο δημοφιλής θα είναι ο κόμβος, παρόλο που έχει στοιχίσει 1,5 εκατ. αγγλικές λίρες.
Τον Σεπτέμβριο θα παρέχει και τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές αγορές διαφόρων άλλων ειδών. Οι 250 σελίδες του κόμβου έχουν διαιρεθεί σε πέντε τμήματα, όπου παρέχονται διάφορες πληροφορίες όπως οι πραγματικές ώρες αφίξεων, και η δυνατότητα κράτησης δωματίων σε πάνω από 43.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Σύντομα θα μπορούν οι επισκέπτες να νοικιάσουν αυτοκίνητα και να δουν πληροφορίες για το συνάλλαγμα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024