Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤοιχοκολλήθηκαν οι πρώτες αποχωρήσεις υπαλλήλων στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Τοιχοκολλήθηκαν οι πρώτες αποχωρήσεις υπαλλήλων στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Τοιχοκολλήθηκαν οι πρώτες 255 διαπιστωτικές πράξεις πρόωρης συνταξιοδότησης ιπτάμενων συνοδών και φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ ακόμα το σωματείο τους δεν έχει υπογράψει συμφωνία για την απασχόληση των μελών του στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, των οποίων η σύσταση ξεκινά…

Τοιχοκολλήθηκαν οι πρώτες 255 διαπιστωτικές πράξεις πρόωρης συνταξιοδότησης<...> ιπτάμενων συνοδών και φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ ακόμα το σωματείο τους δεν έχει υπογράψει συμφωνία για την απασχόληση των μελών του στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, των οποίων η σύσταση ξεκινά.

Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν έγγραφη δήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού των Ολυμπιακών Αερογραμμών τα ενδιαφερόμενα επιχειρηματικά σχήματα.

Οι έγγραφες δηλώσεις των υποψήφιων αγοραστών θα πρέπει να κατατεθούν στους συμβούλους της ιδιωτικοποίησης, ήτοι στις τράπεζες ETEBA, Alpha Finance της Alpha Bank και Investment Bank της Eμπορικής, οι οποίοι έχουν διατυπώσει επισήμως την πρόθεση της κυβέρνησης για πώληση πακέτου πάνω από 51%.

Μετά την τοιχοκόλληση των απολύσεων, η Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) προγραμμάτισε για σήμερα στάσεις εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Η ΕΙΣΦ καταγγέλλει τη διοίκηση της Ο.Α. ότι εκπαιδεύει με παράνομες διαδικασίες συμβασιούχους ιπταμένους συνοδούς και φροντιστές, για να καλύψει τις ανάγκες πτήσεών της, με παράκαμψη του τακτικού προσωπικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024