Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑπεργία: Καθηλώνονται τα αεροπλάνα – Ακυρώνει πτήσεις η Aegean
Αερομεταφορές

Απεργία: Καθηλώνονται τα αεροπλάνα – Ακυρώνει πτήσεις η Aegean

Στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμμετέχουν – μεταξύ άλλων- η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, η Αθήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στο επίκεντρο των απεργών τίθεται η ασφάλεια των μεταφορών και η αδράνεια από πλευράς της Πολιτείας.

→Σε κίνδυνο η ασφάλεια των αερομεταφορών – Καταλογίζονται ευθύνες στον Κ. Καραμανλή

Στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμμετέχουν – μεταξύ άλλων- η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Η συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις αναγκαστικά επιφέρει τροποποιήσεις, (με ακυρώσεις και αλλαγές στις ώρες πτήσεων) στο πτητικό πρόγραμμα της Ελλάδας.

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό που έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει αεροπορικώς κατά την ημέρα της απεργίας να επικοινωνήσει με την αεροπορική του εταιρεία, αν δεν έχει ήδη ενημερωθεί, προκειμένου να γνωρίζουν τις αλλαγές που θα ισχύουν στο πρόγραμμα των πτήσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της υπηρεσίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η AEGEAN ανακοίνωσε ότι ακυρώνει το σύνολο των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου. Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους.

Σημειώνεται ότι για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024