Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Gulf Air διορίζει εθνικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

H Gulf Air διορίζει εθνικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα

Αυτήν τη στιγμή, η Gulf Air εκτελεί 4 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Αθήνας και Μπαχρέιν.

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Abdul Hussain Abdul Rahman Hussain, ειδικού στο χώρο της αεροπορίας με παραπάνω από 20 χρόνια πείρας, ως νέου εθνικού αντιπροσώπου στην Ελλάδα.

Από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο κ. Abdul Hussain έχει αποκτήσει βαθιά γνώση της αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας. Στο παρελθόν έχει εκπροσωπήσει την Gulf Air στην Ινδία και στο Μπαγκλαντές, και έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις τόσο στην Gulf Air όσο και σε άλλες εταιρίες όπως τον εθνικό αερομεταφορέα του Χονγκ Κονγκ, την Cathay Pacific.

Σχολιάζοντας το διορισμό του νέου εθνικού αντιπροσώπου Ελλάδας, ο κ. Ahmed Janahi, γενικός εμπορικός διευθυντής της Gulf Air δήλωσε: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Abdul Hussain στη νέα του θέση ως αντιπροσώπου του εθνικού αερομεταφορέα του Βασιλείου του Μπαχρέιν στην Ελλάδα – μια σημαντική Ευρωπαϊκή αγορά για την εταιρία μας. Οι γνώσεις του και η πείρα του στο χώρο θα ενισχύσουν την παρουσία μας στην Αθήνα και θα συμβάλουν στην ενημέρωση του κοινού για όλα όσα έχει να προσφέρει η Gulf Air στην ελληνική αγορά”.

H Gulf Air είναι ένας μεγάλος διεθνής αερομεταφορέας που εξυπηρετεί 39 πόλεις σε 22 χώρες και ενώνει τρεις ηπείρους. Η εταιρεία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στη Μέση Ανατολή, με δύο ή παραπάνω πτήσεις ημερησίως προς περισσότερες από 10 πόλεις της περιοχής, και με επιλεγμένους προορισμούς στην Ινδική Χερσόνησο και την Ευρώπη, με αφετηρία το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν. Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία εκτελεί 4 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Αθήνας και Μπαχρέιν και οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του ιστότοπου gulfair.com, της 24ωρης γραμμής του Διεθνούς Κέντρου Επικοινωνιών στο (210) 3220851 εντός Ελλάδας ή στο (+973) 17373737 από το εξωτερικό, των γραφείων εισιτηρίων της Gulf Air ή οποιουδήποτε εγκεκριμένου ταξιδιωτικού γραφείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024