Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςQatar Airways: Βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά του προγράμματος τακτικών επιβατών Privilege Club
Αεροπορικές εταιρείες

Qatar Airways: Βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά του προγράμματος τακτικών επιβατών Privilege Club

Στις 30 Οκτωβρίου 2013 η Qatar Airways θα αποτελέσει το νέο μέλος της αεροπορικής συμμαχίας της oneworld όπου τα μέλη του Privilege Club θα απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια σε όλες τις πτήσεις oneworld συμπεριλαμβανομένου της συγκέντρωσης Qmiles και Qpoints.

Η Qatar Airways αποκάλυψε τις σημαντικές εξελίξεις στο πρόγραμμα επιβράβευσης  των τακτικών επιβατών της “Privilege Club”. Οι βελτιώσεις αυτές σχεδιάστηκαν με σκοπό την προσφορά επιπλέον αποκλειστικών προνομίων για τα μέλη του Privilege Club, καθώς και την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα αυτό ο Chief Executive Officer κ. Akbar Al Baker επεσήμανε την ύψιστη σημασία που έχει η αφοσίωση του επιβατικού μας κοινού στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο πρόγραμμα Privilege Club:

  • Η εισαγωγή του νέου επιπέδου κάρτας “Platinum”: θα είναι το υψηλότερο επίπεδο κάρτας του προγράμματος και θα προσφέρει υψηλότατου επιπέδου προνόμια και οφέλη στα μέλη που συγκέντρωσαν πάνω από 600 Qpoints μέσα σε 12 μήνες. Τα Platinum μέλη φυσικά θα απολαμβάνουν και επιπλέον οφέλη σε σχέση με τα χαμηλότερα επίπεδα καρτών που αφορούν στον τρόπο συγκέντρωσης μιλίων και ειδικών  αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων.
  • Η εισαγωγή των Qcredits για αποκλειστική χρήση των Gold και Platinum μελών της : ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο εξαργύρωσης προνομίων όπως π.χ. δωρεάν αναβαθμίσεις Θέσεων ταξιδιού και άλλα
  • Νέα Επίπεδα καρτών και ανανέωσης
  • Επιπλέον προνόμια για τα μέλη της
  • Μειωμένες κυρώσεις και τέλη στην χρήση των δωρεάν εισιτηρίων
  • Παράταση λήξης Qmiles και πολλά άλλα.

Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης ότι στις 30 Οκτωβρίου 2013 η Qatar Airways θα αποτελέσει το νέο μέλος της αεροπορικής συμμαχίας της oneworld όπου τα μέλη του Privilege Club θα απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια σε όλες τις πτήσεις oneworld συμπεριλαμβανομένου της συγκέντρωσης Qmiles και Qpoints και την εξαργύρωση τους μέσω κάθε μέλους της συμμαχίας αυτής.

Η Qatar Airways έχει σημειώσει μία ραγδαία εξέλιξη σε μόλις 16 χρόνια λειτουργίας της, επιχειρώντας με έναν υπερσύχρονο στόλο 129 αεροσκαφών σε 131 προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Αμερική, Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια του 2013 η Qatar Airways λανσάρισε 7 νέους προορισμούς μέχρι σήμερα: Γκασίμ (Σαουδική Αραβία), Ναζάφ (Ιράκ), Πνομ Πενχ (Καμπόντζη), Σικάγο (ΗΠΑ), Σαλαλά (Ομάν), Μπάσρα (Ιράκ, Σουλειμανία (Ιράκ), Τσενγκντού (Κίνα) και προσφάτως Αντίς Αμπέμπα ( Αιθιοπία).

Το δίκτυο αναμένεται να μεγαλώσει επιπλέον με τις ακόλουθες προσθήκες κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης χρονιάς: Ta’if, Saudi Arabia (2 Οκτωβρίου), Κλάρκ Μανίλα Φιλιππίνες (28 Οκτωβρίου) και Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ (2 Απρίλιου 2014).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024