Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΥΠΑ: Που τοποθετούνται οι 28 νέοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
Αερομεταφορές

ΥΠΑ: Που τοποθετούνται οι 28 νέοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Οι προσλήψεις έγιναν μέσω ΑΣΕΠ, όπου προβλέπονταν από τον σχετικό διαγωνισμό οι διορισμοί, σε κενές οργανικές θέσεις της ΥΠΑ.

Μεγαλώνει το δυναμικό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην υπηρεσία εντάσσονται 28 νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι με την ειδικότητα του Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και αναμένονται 7 επιπλέον για τη συμπλήρωση του συνόλου των 35 ελεγκτών που έχει αποφασιστεί η πρόσληψή τους.

Οι προσλήψεις έγιναν μέσω ΑΣΕΠ, όπου προβλέπονταν από τον σχετικό διαγωνισμό οι διορισμοί, σε κενές οργανικές θέσεις της ΥΠΑ.

Οι νεοπροσληφθέντες Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα αξιοποιηθούν στα ακόλουθα αεροδρόμια και κέντρα ελέγχου αεροναυτιλίας: στο ΚΕΠΑΘΜ, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης, στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, στο αεροδρόμιο Ρόδου και στο αεροδρόμιο της Κω.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας, η Διοίκηση της ΥΠΑ συνεχάρη τους  Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, καλωσορίζοντας τους ως νέα μέλη της «οικογένειας» της Πολιτικής Αεροπορίας και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024