Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑναγκαστική προσγείωση Πολωνικού αεροσκάφους στη Λάρνακα

Αναγκαστική προσγείωση Πολωνικού αεροσκάφους στη Λάρνακα

Aλλαγή πορείας πραγματοποίησε ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής πολωνικό επιβατηγό αεροσκάφος της LOT, που εκτελούσε πτήση προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Πληροφορίες για εκτόξευση ρουκέτας από το Λίβανο, ώθησε τον […]

Aλλαγή πορείας πραγματοποίησε ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής πολωνικό επιβατηγό αεροσκάφος της LOT, που εκτελούσε πτήση προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Πληροφορίες για εκτόξευση ρουκέτας από το Λίβανο, ώθησε τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Ο κίνδυνος χτυπήματος από ρουκέτα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες των Ισραηλινών αρχών εκτοξεύθηκε από το Λίβανο, απέτρεψε τον πιλότο να συνεχίσει την πτηση. Η ισραηλινή πολιτική αεροπορία είχε ζητήσει από τον Πολωνό πιλότο να παραμείνει στον αέρα και να μην επιχειρήσει προσγείωση στο Τελ Αβίβ, μέχρι να τον ειδοποιήσουν. Αντ’αυτού, ο χειριστής του αεροσκάφους επέλεξε να πραγματοποιήσει προσγείωση στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, που ήταν εκείνο της Λάρνακας. Eπιβάτες και πλήρωμα παρέμειναν για τρεις περίπου ώρας στον αερολιμένα Λάρνακας. Κατόπιν συνεννόησης με τις πολωνικές αρχές και αφού το ταξίδι στο Ισραήλ κρίθηκε επικίνδυνο, το επιβατηγό αεροσκάφος της LOT αναχώρησε πίσω στην Πολωνία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024