Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsEmirates: Οι γυναίκες στο προσκήνιο

Emirates: Οι γυναίκες στο προσκήνιο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Emirates τιμά τις γυναίκες υπαλλήλους της και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τους για την αεροπορική εταιρία, με ένα βίντεο που ρίχνει φως […]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Emirates τιμά τις γυναίκες υπαλλήλους της και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τους για την αεροπορική εταιρία, με ένα βίντεο που ρίχνει φως στο εύρος και την ποικιλία των λειτουργικών και τεχνικών θέσεων που κατέχουν οι γυναίκες στον Όμιλο. Το βίντεο παρουσιάζει στο κοινό γυναίκες που εργάζονται σε διάφορα τμήματα και τομείς του Ομίλου Emirates, με όλες τους να έχουν αρμοδιότητες καθοριστικής σημασίας για τη λειτουργία της πτήσης EK 225 από Ντουμπάι προς Σαν Φρανσίσκο. Στο τιμόνι τουαεροσκάφους A380 της Emirates βρίσκεται η κυβερνήτης Patricia Bischoff από τον Καναδά και η συγκυβερνήτης Rebecca Lougheed από το Ηνωμένο Βασίλειο, με την Weronica Formela από την Πολωνία να ηγείται του πληρώματος καμπίνας. Ο Όμιλος Emirates απασχολεί γυναίκες από περισσότερες από 150 εθνικότητες. Σχεδόν 1.150 γυναίκες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εργάζονται σε διάφορα τμήματα του Ομίλου, κατέχοντας μεταξύ άλλων και ανώτερες διοικητικές και εκτελεστικές θέσεις. Οι γυναίκες αποτελούν το 40% του εργατικού δυναμικού της Emirates, με την πλειοψηφία αυτών να στελεχώνουν το πλήρωμα καμπίνας. Πάνω από το 20% των διοικητικών θέσεων στην Emirates ανήκουν σε γυναίκες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024