Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαράπονα ξεναγών για το ωράριο των Μουσείων της Αθήνας

Παράπονα ξεναγών για το ωράριο των Μουσείων της Αθήνας

Το ωράριο των Μουσείων της Αθήνας δείχνει να μην είναι καθόλου βολικό για τους επισκέπτες της πόλης, σε μια περίοδο που ο τουρισμός της έχει ανάγκη για τόνωση. Το Αρχαιολογικό […]

Το ωράριο των Μουσείων της Αθήνας δείχνει να μην είναι καθόλου βολικό για τους επισκέπτες της πόλης, σε μια περίοδο που ο τουρισμός της έχει ανάγκη για τόνωση. Το Αρχαιολογικό μουσείο ανοίγει στη μία η ώρα το μεσημέρι κάθε Τρίτη, όπως και το Βυζαντινό Μουσείο. Τα μουσεία Μπενάκη και το Κυκλαδικό μουσείο είναι κλειστά κάθε Τρίτη. Το τελεφερίκ του Λυκαβηττού είναι κλειστό αυτές τις μέρες λόγω καπνού! Το Πολεμικό Μουσείο είναι κλειστό. Τι ακριβώς κάνει μια οικογένεια που είδε χτες την Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης όπως επίσης και την αγορά και σήμερα ήθελε να επισκεφθεί κάποιο μουσείο; Αναρωτιούνται οι ξεναγοί της Αθήνας. Αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον τουρισμό μας δεν πρέπει να υπάρχει έλλειψη συντονισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024