Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Σκόπιμο θα ήταν, προτού η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης επιλέγει να

“Σκόπιμο θα ήταν, προτού η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης επιλέγει να

“Σκόπιμο θα ήταν, προτού η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης επιλέγει να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες περί δήθεν κοινοβουλευτικής απουσίας του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, να ζητά επαρκέστερη ενημέρωση. […]

“Σκόπιμο θα ήταν, προτού η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης επιλέγει να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες περί δήθεν κοινοβουλευτικής απουσίας του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, να ζητά επαρκέστερη ενημέρωση. Από τις δώδεκα (12) ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί από την κα Γκερέκου τους τελευταίους μήνες, έχουν απαντηθεί οι δέκα (10), ενώ υπάρχει ακόμη, βάσει του Κανονισμού της Βουλής, χρονικό περιθώριο για να απαντηθούν και οι έτερες δύο (2). Θέλουμε να πιστεύουμε ότι επρόκειτο για ατόπημα λόγω της ελλιπούς πληροφόρησης από πλευράς των επιτελών της προς την πολιτική εκπρόσωπο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης”. Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024