Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμπόσιο Διεθνούς Δικαίου και Διεθνούς Πολιτικής στη Ρόδο

Συμπόσιο Διεθνούς Δικαίου και Διεθνούς Πολιτικής στη Ρόδο

Το 2ο Συμπόσιο Διεθνούς Δικαίου και Διεθνούς Πολιτικής στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο “Ρόδος-Καστελλόριζο”, διοργανώθηκε στη Ρόδο, υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου […]

Το 2ο Συμπόσιο Διεθνούς Δικαίου και Διεθνούς Πολιτικής στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο “Ρόδος-Καστελλόριζο”, διοργανώθηκε στη Ρόδο, υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και με τη συμμετοχή διεθνολόγων υψηλού κύρους από όλον τον κόσμο. Παρόντες στο συμπόσιο, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσας, το τιμώμενο πρόσωπο, ο ομότιμος καθηγητής κ. Χρήστος Ροζάκης (π. υφυπουργός εξωτερικών) και οι εισηγητές, 60 καθηγητές Διεθνούς Δικαίου. Αντικείμενο των εργασιών του συμποσίου ήταν το Διεθνές Δίκαιο και τα σύνθετα γεωπολιτικά ζητήματα ως προς τις θαλάσσιες ζώνες, αλλά και θέματα που άπτονται του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, ο κ. Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον πρέσβη, Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης διευθυντή του Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, καθ. Διεθνούς Δικαίου Στέλιο Περράκη, μετέβη στο Καστελλόριζο. Στο ακριτικό νησί πραγματοποιήθηκε μέρος των εργασιών του συνεδρίου, με συμβολικό χαρακτήρα λόγω της γεωπολιτικής θέσης του, αλλά και των προκλήσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024