Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηTurkish Airlines – Asia Presentation

Turkish Airlines – Asia Presentation

«Ταξιδεύουμε στην Ασία με την Turkish Airlines!»

Απολαύστε το ταξίδι σας στην Ασία με την Turkish Airlines, την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης», η οποία σας προσφέρει τη μέγιστη άνεση με τις μοναδικές βραβευμένες υπηρεσίες της!

Η Turkish Airlines, μέσω του εκτεταμένου δικτύου της, με περισσότερους από 200 προορισμούς να καλύπτουν όλο τον κόσμο, σας μεταφέρει από την Ελλάδα σε ένα μεγάλο αριθμό πόλεων της Ασίας:

Abu Dhabi, Aden, Asghabat, Bahrain, Baku, Bangkok, Batumi, Dammam, Dhaka, Doha, Ganja, Hong Kong, Islamabad, Karachi, Kuwait, Mashad, Muscat, Najaf, Nakhcivan, Osaka, Osh, Riyadh, Sanaa, Shiraz, Tabriz, Taif, Tblisi, Tel Aviv, Tokyo, Yanbu και Male (ο νέος προορισμός της εταιρείας στις Μαλδίβες – έναρξη: 24/11/2012).

image ena

Με 3 καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα, η Turkish Airlines προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις σε όλους αυτούς τους προορισμούς, ενώ παράλληλα παρέχει τις βραβευμένες υπηρεσίες της. Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, από την Skytrax, του 2011 και 2012, η THY αποτέλεσε τη νικήτρια εταιρεία των 3 κατηγοριών «Best Airline Europe», «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort και «Best Airline Southern Europe». Η Turkish Airlines έχει επίσης βραβευτεί ως «World’s Best Economy Class On-board Catering» από την Skytrax το 2010 και ως «Best On-board Food 2011» από την Skyscanner.

Award Turkish Airlines

Η Turkish Airlines εξυπηρετεί τους συγκεκριμένους προορισμούς, μέσω των κατηγοριών Business και Economy. Ωστόσο, οι επιβάτες της, έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν την κατηγορία Comfortσε προορισμούς όπως το Tokyo, τη Shanghai, το Beijing, τη Guangzou, το Hong Kong και τη Bangkok. Ταξιδεύοντας με την Comfort, αποκτάτε την άνεση της Business, συνδυάζοντας το ταξίδι σας με τα βραβευμένα καθίσματα της Premium, αυτής κατηγορίας. 

Award for comfort class

comfort inside the plane

Κατηγορία Business: Το ταξίδι σας με την Turkish Airlines, στην κατηγορία Business, μετατρέπεται σε μία χαλαρωτική και ξεκούραστη εμπειρία. Αρχικά, θα απολαύσετε τη φιλοξενία και την ποικιλία των μοναδικών γεύσεων που σας παρέχει το μενού της THY και ο Ιπτάμενος Σεφ, που αναλαμβάνει την εξυπηρέτησή σας. Στη συνέχεια, σας περιμένει μία αίσθηση ανανέωσης, όταν αποφασίσετε να ξαπλώσετε στο πλήρως αναδιπλώμενο κάθισμά σας.

service on board

Τέλος, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε και να εκμεταλλευτείτε τις ανέσεις του CIP Lounge της ΤΗΥ, που βρίσκεται στο Αεροδρόμιο «Ataturk». Το Lounge, έκτασης 3.000 τ.μ., με τις μοναδικές παροχές του, σας επιτρέπει να περάσετε το χρόνο αναμονής σας, με τον πιο αξέχαστο τρόπο

vip Lounge

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CIP Lounge της Turkish Airlines θα βρείτε εδώ.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024