Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ Louis Catering και σε Διεθνές Αεροδρόμιο της Αιγύπτου

Η Louis Catering και σε Διεθνές Αεροδρόμιο της Αιγύπτου

Η Louis Catering ανέλαβε πρόσφατα τη λειτουργία εστιατορίων στο αεροδρόμιο της Χουργάντα στην Αίγυπτο, επιτυγχάνοντας τη δέκατη παρουσία της σε διεθνές αεροδρόμιο. Με την υπογραφή των συμβολαίων στις 23 Ιανουαρίου […]

Η Louis Catering<.> ανέλαβε πρόσφατα τη λειτουργία εστιατορίων στο αεροδρόμιο της Χουργάντα στην Αίγυπτο, επιτυγχάνοντας<...> τη δέκατη παρουσία της σε διεθνές αεροδρόμιο.

Με την υπογραφή των συμβολαίων στις 23 Ιανουαρίου 2001, συμφωνήθηκε όπως η Louis Catering λειτουργήσει σε ένα χώρο με συνολικό εμβαδό 400 τ.μ., ιταλικό εστιατόριο της διεθνούς αλυσίδας “Sbarro”, ένα εστιατόριο “Sbarro Express”, και ένα “Louis Express”, εξασφαλίζοντας την αποκλειστικότητα του επισιτισμού του αεροδρομίου της Χουργάντα.

Το αεροδρόμιο διακινεί ετησίως πέντε εκατομμύρια ταξιδιώτες και αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή και ελκυστικά θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας.

Η Louis Catering, μέλος του Ομίλου εταιρειών Louis, δραστηριοποιείται τα αεροδρόμια της Μόσχας, Βουδαπέστης, Βαρσοβίας, Κέρκυρας, Λάρνακας και Πάφου. Τον ερχόμενο Μάρτιο αναμένεται να λειτουργήσει και πολύχωρο εστίασης στο νέο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα, στην Αθήνα, όπως και εστιατόριο Sbarro στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Κρήτη. Η Louis Catering λειτουργεί ακόμη εστιατόριο Sbarro στα εμπορικά κέντρα Sanyo – Carrefour στην Αθήνα, Carrefour – Macedonia στην Θεσσαλονίκη και στο Galeria – Mokotow στην Βαρσοβία.
Η νέα αυτή επιτυχία είναι αποτέλεσμα της φήμης που έχει αποκτήσει η Louis Catering, διεθνώς, στον τομέα διαχείρισης εστιατορίων και Catering αεροδρομίων, ως μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες του είδους στον κόσμο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024