Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαCapsis Hotel: Πιστοποίηση ISO εστίασης και παροχής υπηρεσιών από Bureau Veritas

Capsis Hotel: Πιστοποίηση ISO εστίασης και παροχής υπηρεσιών από Bureau Veritas

ΤΟ Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη πιστοποιήθηκε από το διεθνή φορέα ελέγχου και πιστοποίησης Bureau Veritas για τις υπηρεσίες «Μαζικής Εστίασης», βάσει του προτύπου για την ασφάλεια των τροφίμων ISO 22000:2005. […]

ΤΟ Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη πιστοποιήθηκε από το διεθνή φορέα ελέγχου και πιστοποίησης Bureau Veritas για τις υπηρεσίες «Μαζικής Εστίασης», βάσει του προτύπου για την ασφάλεια των τροφίμων ISO 22000:2005. Πιο συγκεκριμένα, το<...>Capsis Hotel πέρασε με επιτυχία όλους τους ελέγχους που αφορούσαν στην παραλαβή, προετοιμασία και παραγωγή εδεσμάτων της κεντρικής κουζίνας, όπως και της παράθεσής τους στους χώρους εστίασης του ξενοδοχείου.

Εξίσου επιτυχής ήταν ο έλεγχος σε ό,τι αφορά στην παροχή υπηρεσιών του ξενοδοχείου. Ο φορέας Bureau Veritas πιστοποίησε με το ISO 9001 το Capsis Hotel για την άριστη παροχή υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του. Το πιστοποιητικά του φορέα Bureau Veritas είναι διάρκειας 4 ετών με ετήσιες ενδελεχείς επιθεωρήσεις, βάσει των νέων δεδομένων που θα ισχύουν κάθε εποχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Capsis Hotel είναι από τα πρώτα πιστοποιημένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα από έγκυρους διεθνείς φορείς ελέγχου και πιστοποίησης.

Το Capsis Hotel είναι ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης με μακρόχρονη παράδοση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Μετά από τη σταδιακή ριζική ανακαίνιση των χώρων του, με ανακαινισμένα δωμάτια που προσδίδουν άποψη αισθητικής και άνεσης στη διαμονή στην πόλη και με άσβεστη την επιθυμία του προσωπικού να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, το Capsis Hotel δεσμεύεται στις βασικές αρχές του για ακεραιότητα, ομαδικό πνεύμα, διαρκή βελτίωση των χώρων / υπηρεσιών και προσωποποιημένη φιλοξενία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024