Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ MEWS ενσωματώνεται στην Expedia
Τεχνολογία

Η MEWS ενσωματώνεται στην Expedia

Μείωση των overbookings αλλά και καλύτερη διαχείριση κρατήσεων θα φέρει η συνεργασία MENS και Expedia Group.

Στη δυναμικά εξελισσόμενη αγορά της φιλοξενίας, οι τεχνολογικές προόδοι δρουν σαν πυλώνες υποστήριξης για τους επαγγελματίες του χώρου. Η MEWS, πρωτοπόρος στον τομέα των cloud λύσεων για τη φιλοξενία, παρουσίασε μια προσαρμοσμένη ενσωμάτωση με το Expedia Group, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σύνδεσης απευθείας με το Property Management System (PMS) της MEWS.

Διαβάστε επίσης → Amazon, Booking.com, Expedia Group και άλλοι δημιουργούν τον πρώτο Διεθνή Συνασπισμό για Αξιόπιστες Κριτικές

Με αυτή την κίνηση, η ενημέρωση των τιμών, των περιορισμών και της διαθεσιμότητας γίνεται αυτόματα στο Expedia Group κάθε φορά που πραγματοποιούνται αλλαγές μέσω του Mews Operations. Αυτή η άμεση σύνδεση μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο υπερκρατήσεων, περιορίζει τις διαφορές στις πωλήσεις και συμβάλλει στη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας του τεχνολογικού εξοπλισμού ενός ξενοδοχείου.

Πριν από αυτή την εξέλιξη, η MEWS είχε ήδη προχωρήσει σε ενσωματώσεις με άλλες μείζονες OTA όπως το Booking.com και το dayuse.com, με την ολλανδική πλατφόρμα κρατήσεων να αναγνωρίζει την MEWS ως Premier Connectivity Partner.

Επιπλέον, η MEWS προσφέρει μια απευθείας σύνδεση με το Google Hotel Search, επιτρέποντας στα ξενοδοχεία να προβάλλουν τις ζωντανές τιμές τους μέσω της Google, ενθαρρύνοντας έτσι περισσότερες απευθείας κρατήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024