Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαMessina Resort Hotel: Οικογενειακές διακοπές στη Μεσσηνία

Messina Resort Hotel: Οικογενειακές διακοπές στη Μεσσηνία

To Messina Resort Hotel είναι μια από τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες της Μεσσηνίας (έτος λειτουργίας 2006) και βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό Καλού Νερού σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από […]

To Messina Resort Hotel είναι μια από τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες της Μεσσηνίας (έτος λειτουργίας 2006) και βρίσκεται στον<...> παραθαλάσσιο οικισμό Καλού Νερού σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από τη γραφική Κυπαρισσία. Το συγκρότημα είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική, προσφέροντας άνεση και ποιοτική φιλοξενία.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία που εκτείνεται ακριβώς μπροστά από το Messina Resort Hotel ή εάν προτιμούν να περάσουν την ημέρα τους στην πισίνα του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους.

Το συγκρότημα αποτελείται από 10 κτήρια με 64 ιδιαίτερα ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που διακρίνονται σε δίκλινα, διαμερίσματα & μεζονέτες καθένα διακοσμημένο με μεράκι και γούστο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στον όμορφο κήπο, κλιματισμό και εξοπλισμένη κουζίνα. Στο Messina Resort Hotel όλα είναι επιλεγμένα με σκοπό να κάνουν τις διακοπές των επισκεπτών αξέχαστες.

Λαμβάνοντας υπόψη τον καινούριο εθνικό δρόμο Αθηνών – Κυπαρισσίας ο οποίος ολοκληρώνεται σταδιακά αυτήν την περίοδο, τα ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, καθώς και την τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα, καθιστούν το Messina Resort Hotel ως ένα κοντινό, αλλά και προσιτό προορισμό για ευχάριστες οικογενειακές διακοπές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024