Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες επενδύσεις προγραμματίζει η εταιρία ‘Ξενοδοχεία Αιγαίου’

Νέες επενδύσεις προγραμματίζει η εταιρία ‘Ξενοδοχεία Αιγαίου’

Νέα επενδυτικά σχέδια στο χώρο του τουρισμού ετοιμάζει η εταιρία ‘Ξενοδοχεία Αιγαίου’ τόσο στην Κω όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η κα Νίττα Θεοδόση-Κοντογιάννη -διακοσμήτρια στο επάγγελμα- […]

Νέα επενδυτικά σχέδια στο χώρο του τουρισμού ετοιμάζει η εταιρία ‘Ξενοδοχεία Αιγαίου<.>’ τόσο στην Κω όσο και<…> σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η κα Νίττα Θεοδόση-Κοντογιάννη -διακοσμήτρια στο επάγγελμα- συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε ο πατέρας της πολιτικός μηχανικός Διονύσιος Θεοδόσης, όταν πριν από 35 χρόνια ίδρυσε μία από τις πρώτες ξενοδοχειακές μονάδες στη Ρόδο, το ξενοδοχείο ‘Διόνυσος’.

Σήμερα, στο επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου όπως μας ανέφερε η κα Κοντογιάννη είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου θαλασσοθεραπείας στην Κω σε ιδιόκτητο οικόπεδο παρακείμενο στο ξενοδοχείο ‘Ωκεανίς’ που ανήκει στην εταιρία. Ήδη η εταιρία βρίσκεται σε συνεννόηση με δύο ιταλικές εταιρίες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συνεργαστούν στην κατασκευή του κέντρου με μόνο ανασταλτικό παράγοντα την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού στο χώρο της Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα. Πρόθεση του ομίλου είναι η ολοκλήρωση του κέντρου στα τέλη του 2002.

Επίσης, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια στόχος της κας Κοντογιάννη είναι η δημιουργία πέντε μικρών πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων (boutique hotels), 30 έως 60 δωματίων, στην Αθήνα σε κεντρικό σημείο και στο Ναύπλιο, τα Τρίκαλα, και την Πάτρα. Όπως αναφέρει η ίδια, το σχέδιο αυτό το είχε στο νου της αρκετά χρόνια αλλά την πρόλαβαν άλλοι. Όμως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ευελπιστεί ότι τα δικά της ξενοδοχεία θα ξεχωρίσουν λόγω της προσωπικής της διακόσμησης, την ανάμιξη δηλαδή κλασικών επίπλων με ελληνικά λαϊκά έπιπλα και στοιχεία. Ήδη η εταιρία διαθέτει ένα αντίστοιχου επιπέδου ξενοδοχείο στο Knightsbridge του Λονδίνου.

Επίσης, στις προθέσεις του ομίλου είναι και η δημιουργία συγκροτήματος γραφείων και κατοικιών στελεχών πολυεθνικών επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024