Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος Γενικός Διευθυντής στο Elounda Peninsula All Suite Hotel και Porto Elounda Deluxe Resort

Νέος Γενικός Διευθυντής στο Elounda Peninsula All Suite Hotel και Porto Elounda Deluxe Resort

Η θέση του Γενικού Διευθυντή στο Elounda Peninsula All Suite Hotel και στο Porto Elounda Deluxe Resort στην Ελούντα Κρήτη ανήκει, από τις 17 Ιανουαρίου 2005, στον κ. Κώστα Παπαχριστοφόρου. […]

Η θέση του Γενικού Διευθυντή στο Elounda Peninsula All Suite Hotel και στο Porto Elounda Deluxe Resort στην Ελούντα Κρήτη ανήκει<...>, από τις 17 Ιανουαρίου 2005, στον κ. Κώστα Παπαχριστοφόρου.

Ο κ. Παπαχριστοφόρου είναι ένα στέλεχος με ιδιαίτερα πλούσια και σημαντική εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, με εξειδίκευση στη Διοίκηση πολυτελών μονάδων, τόσο στον χώρο καταγωγής του, την Κύπρο, όσο και στην Κρήτη, όπου τώρα επιστρέφει για δεύτερη φορά.

Η επαγγελματική του θητεία ξεκίνησε το 1984 στην πατρίδα του, την Κύπρο, όπου είχε διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις στα πολυτελή ξενοδοχεία Churchill Hotels, Elias Beach και αργότερα ως γενικός διευθυντής στο The Golden Bay. Η τελευταία του απασχόληση ήταν η Γενική Διεύθυνση στο Residence Yorki, το πρώτο μέλος των Small Luxury Hotels of The World στην Κύπρο.

Το 1988 μεταβαίνει, για πρώτη φορά στην Κρήτη όπου αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση – και μετέχει και στο άνοιγμα τους – αρχικά των πολυτελών ξενοδοχείων Fodele Beach και μετέπειτα των ξενοδοχείων της αλυσίδας Aldemar, το Knossos Royal Village και το Royal Mare Villlage & Thalasso, όπου συνεργάζεται συνολικά επτά χρόνια.

Το 2004 ο κ. Παπαχριστοφόρου μεταβαίνει στην Αθήνα, όπου αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της εταιρίας Muskita Hotels (Four Seasons Hotel, Κύπρου) και του ξενοδοχείου της Residence Georgio, θέση την οποία κατείχε μέχρι πρόσφατα και πριν την ένταξη του στα ξενοδοχεία της οικογένειας Κοκοτού.

Η έναρξη αυτής της συνεργασίας του με τα διεθνούς φήμης ξενοδοχεία Elounda Peninsula All Suite Hotel και Porto Elounda Deluxe Resort, συμπίπτει και σηματοδοτεί ταυτόχρονα μία νέα εποχή για την εταιρία Elounda S.A. Hotels & Resorts, όπου για πρώτη φορά, οι δύο αυτές υπερπολυτελείς μονάδες θα λειτουργήσουν ως δύο αυτόνομα ξενοδοχεία. Επίσης, η ιδιοκτήτρια εταιρία έχει έλθει σε συμφωνία με την περίφημη εταιρία Six Senses Spa, η οποία για πρώτη φορά σε ολόκληρη την Ευρώπη θα λειτουργήσει Spa υψηλών προδιαγραφών στο χώρο των ξενοδοχείων. Παράλληλα, προχωρεί η ολοκλήρωση του υπερσύγχρονου Συνεδριακού Κέντρου 550 ατόμων τα οποία θα λειτουργήσουν την επόμενη σεζόν 2006, ενώ συνεχίζεται η ήδη επιτυχημένη συνεργασία στο Γαστρονομικό Εστιατόριο Calypso με τον διάσημο Γάλλο chef κ. Jacques le Divellec( 2 αστέρια Michelin).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Παπαχριστοφόρου έχει κάνει μεταξύ άλλων σπουδές στο Hotel Management (With Honours) στην Washington D.C, Η.Π.Α. και μεταπτυχιακά στο Sales & Marketing Management (With Honours) στο Michigan State University, έχοντας εκποιήσει την πρακτική του εξάσκηση στις Διεθνείς αλυσίδες Four Seasons Hotels και Holiday Inn. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Ιταλικά.

Ο κ. Παπαχριστοφόρου είναι μέλος πολλών Διεθνών και Ελληνικών ενώσεων, όπως του Chartered Institute of Management, του Chartered Institute of Marketing, του Hotel and Catering International Management Association, του European Hotel Managers Association, του Cyprus Institute of Marketing, του Παγκρήτιου και Παγκύπριου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024