Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒράβευση του Elounda Beach Hotel and Villas από το Condé Nast Traveller

Βράβευση του Elounda Beach Hotel and Villas από το Condé Nast Traveller

O φετινός διαγωνισμός του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller ανέδειξε το “Elounda Beach Hotel and Villas” του Ομίλου “Helios Hotels and Resorts”, ως το τρίτο καλύτερο ξενοδοχείο στην […]

O φετινός διαγωνισμός του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller ανέδειξε το<...> “Elounda Beach Hotel and Villas” του Ομίλου “Helios Hotels and Resorts”, ως το τρίτο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη, μετά από δύο άλλα ξενοδοχεία στην Ιρλανδία.

Στην εκδήλωση της απονομής, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, εκτός από την κ. Aννα Μαντωνανάκη, η οποία εκπροσώπησε το ξενοδοχείο που βραβεύτηκε, παρέστησαν ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και o πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. Αρ. Καλογερόπουλος.

Όπως δήλωσε η κ. Aννα Μαντωνανάκη, βασικός στόχος του Ομίλου είναι να καταστήσει σύντομα εφάμιλλες με το “Εlounda Beach” τις μονάδες του Ναυπλίου “Nafplia Palace Hotel and Villas” και “Amphitryon” καθώς και το “Grand Resort Lagonissi”, προκειμένου να διευρυνθεί στο μέλλον ο κύκλος των ελληνικών πολυτελών ξενοδοχείων που θα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους φιναλίστ του διεθνούς διαγωνισμού του Condé Nast Traveller, στους οποίους επανειλημμένα έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια το “Elounda Beach”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024