Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠως βλέπει ο βρετανικός τύπος τις επιπτώσεις στις τιμές των ξενοδοχείων

Πως βλέπει ο βρετανικός τύπος τις επιπτώσεις στις τιμές των ξενοδοχείων

Διπλή είναι η ζημιά που θα πάθουν τα ξενοδοχεία στο μέλλον, από την ελάττωση των ταξιδιών αναψυχής αλλά και από τα μειωμένα επαγγελματικά ταξίδια, αφού ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων διστάζουν […]

Διπλή είναι η ζημιά που θα πάθουν τα ξενοδοχεία στο μέλλον, από την ελάττωση των ταξιδιών αναψυχής αλλά και από τα μειωμένα επαγγελματικά ταξίδια<...>, αφού ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων διστάζουν να φύγουν από την χώρα τους μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Αμερική. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει άρθρο στην τουριστικής εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας TTG.

Ήδη ο αγγλικός ξενοδοχειακός τομέας αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα λόγω του αφθώδους πυρετού και η κρίση αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία. Συγκεκριμένα, συνεχίζει το άρθρο, ένας αναλυτής παραδέχτηκε ότι ολόκληρη η Ευρώπη θα υποφέρει στον τομέα αυτό και παρομοίασε την τωρινή κατάσταση με τον Πόλεμο του Κόλπου, όπου οι κρατήσεις στην Αμερική μειώθηκαν τότε κατά 26%. Όπως τόνισε, όλα εξαρτώνται από την γενικότερη οικονομική κατάσταση και από την αντίδραση του Προέδρου Μπους. Ένας δεύτερος αναλυτής προέβλεψε μείωση των τιμών στα δωμάτια των ξενοδοχείων, όπως επίσης πρότεινε την αντιμετώπιση της κρίσης, κλείνοντας περισσότερες συμφωνίες με γκρουπ. Μια ακόμη προτεινόμενη λύση είναι και στροφή σε άλλους τόπους αναψυχής, μακριά από την Αμερική, όπως η Αυστραλία και η Ιαπωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024