Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυμφωνία συνεργασίας μεταξύ ‘Elounda Sun’, ‘Elounda Rise’ και ‘Ερμής’

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ‘Elounda Sun’, ‘Elounda Rise’ και ‘Ερμής’

Η εισηγμένη στο ΧΑΑ εταιρία ‘Ερμής – Επιχειρήσεις Ακινήτων ΑΕ’ υπέγραψε προχθές προσύμφωνο αγοράς έκτασης περίπου 123 στρεμμάτων στην Ελούντα της Κρήτης, που ανήκει στις εταιρίες ‘Elounda Sun Ανώνυμος Ξενοδοχειακή, […]

Η εισηγμένη στο ΧΑΑ εταιρία 'Ερμής – Επιχειρήσεις Ακινήτων ΑΕ' υπέγραψε προχθές προσύμφωνο αγοράς έκτασης περίπου 123 στρεμμάτων στην Ελούντα της Κρήτης<...>, που ανήκει στις εταιρίες 'Elounda<.> Sun Ανώνυμος Ξενοδοχειακή, Τουριστική, Εμπορική, και Κατασκευαστική Εταιρία' και 'Elounda Rise Ανώνυμος Ξενοδοχειακή, Τουριστική, Εμπορική, και Κατασκευαστική Εταιρία'. Ειδικότερα, δύο από τα αγροτεμάχια της έκτασης, 18 και 44 στρεμμάτων, ανήκουν κατά συγκυριότητα στις δύο αναφερόμενες εταιρίες, ενώ η υπόλοιπη έκταση ανήκει αποκλειστικά στην εταιρίας Elounda Rise.

Η 'Ερμής ΑΕ' έχει το δικαίωμα να υποδείξει, κατά το οριστικό συμβόλαιο, ως αγοράστριες δύο ανώνυμες εταιρίες, που θα συσταθούν από κοινού με την τουριστική εταιρία 'Ακτή Ηλίου ΑΕ', συμφερόντων της οικογένειας Μαντωνανάκη. Προς τούτου υπεγράφησαν ήδη συμβολαιογραφικές πράξεις για την σύσταση των δύο ανωνύμων εταιριών, με τις επωνυμίες 'Κρητικές Διακοπές ΑΕ' και 'Κρητικός Ήλιος ΑΕ'.

Τα οριστικά συμβόλαια αγοράς της έκτασης αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα μέσα του προσεχούς Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων και διαδικασιών.

Σύμφωνα με τα σχέδια των εταιριών 'Ερμής ΑΕ' και 'Ακτή Ηλίου ΑΕ', οι δύο εταιρίες, θα αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία, που διαθέτουν στην ανάπτυξη διαχείριση ακινήτων καθώς και στην εκμετάλλευση ξενοδοχειακών μονάδων υψηλού επιπέδου.

Σε περίπου 100 στρέμματα της έκτασης θα αναπτυχθεί πρόγραμμα κατασκευής πολυτελών κατοικιών, στη φιλοσοφία 'Ελούντα', που θα πωληθούν σε Έλληνες και ξένους ενδιαφερόμενους. Στο παραθαλάσσιο κομμάτι της έκτασης, περίπου 18 στρέμματα, θα δημιουργηθεί πρότυπο Κέντρο Διαιτητικής Διατροφής Υγείας, Ομορφιάς, υψηλών προδιαγραφών, το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με αναγνωρισμένους σε αυτό το αντικείμενο οίκους του εξωτερικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024